Magazijnwand

Dankzij een ruime keuze aan Modul+ industriële scheidingswanden uit gaas zijn er tal van opstellingen mogelijk om bepaalde zones af te bakenen in een magazijn of werkplaats, bv. om gevaarlijke goederen te beschermen, doorgangen te creëren, een loket te installeren, …

Magazijnwanden

Magazijnwanden : Uw project op maat met Storacon

Storacon begeleidt al uw projecten
Vraag een persoonlijke offerte aan, een Storacon expert zal u gratis advies verlenen en de beste oplossingen aanreiken.

Gratis Persoonlijke Offerte

Modul + scheidingswanden van rooster voor magazijnen

Modul + is goedkoop en eenvoudig te implementeren. Het is een modulair systeem bestaande uit staanders en panelen in verschillende uitvoeringen, aangevuld met een breed gamma van accessoires als schuifdeuren, openklapdeuren, enkele of dubbele deuren, loketten ... Het is geschikt zowel voor gebruik binnen als buiten, en kan van 2 tot 6 meter hoog reiken.


Volledig aanpasbaar modulair wandsysteem

Dankzij de talloze combinatiemogelijkheden met de Modul+ opbouwelementen kunnen wij op alle behoeften inspelen. Ze kunnen worden ingepast in elke omgeving en mee-evolueren bij een veranderende activiteit. Zo zijn deze scheidingswanden praktisch en goedkoop om :

  • een nieuwe opslagruimte of werkruimte te creëren
  • waardevolle producten te beschermen
  • risicozones af te bakenen
  • gevaarlijke of gevoelige producten te beveiligen
 

Bovendien passen deze Modul + scheidingswanden in elke omgeving, ook daar waar reeds installaties en infrastructuur voor elektriciteit, verwarming, airconditioning of ventilatie aanwezig zijn.


Scheidingswanden met 4 types bekleding

Met de uitvoering volledig in rooster kan u een ruimte beveiligen en er toch evenveel licht binnenkrijgen. Om een ruimte volledig of gedeeltelijk van het licht af te schermen kan u kiezen voor de plaatstalen of half plaatstalen versie. Om licht binnen te krijgen in een ruimte maar ze toch te beschermen tegen tocht bestaat de 5S-uitvoering, in transparant synthetisch glas.


Accessoires Modul +

Een breed gamma van deuren, enkele en dubbele.

  • Schuifdeuren : wanneer u ruimte wil besparen en geen hinder wenst in de gangpaden bij het openen of sluiten, kan u kiezen voor schuifdeuren in plaats van openklappende deuren.
  • Openklappende deuren : om toegang met bijvoorbeeld een vorkheftruck mogelijk te maken bestaan er ook dubbele deuren zonder deurpost bovenaan.
 

Met een wand met loket kan u kleinere artikelen doorgeven zonder een deur te moeten openen. Met een dak in rooster zorgt u voor een complete beveiliging en bescherming van opgeslagen goederen. Tot slot is er ook nog een waaier aan afsluitmogelijkheden zoals klinken met code, anti-paniekstang, sloten met lopers, deurdrangers enz.


Realisaties met roosterwanden voor binnen en buiten

Een greep uit de vele mogelijkheden : binnen kan u een opslagzone indelen in verschillende ruimtes, een zone afbakenen voor goederenontvangst, opslagruimte combineren met kantoorruimte (met M85 kantoorwanden), een onderhoudsruimte beschermen tegen toegang door onbevoegden.

Buiten kan u bijvoorbeeld veilig goederen opslaan in een voorraadhok (bovenaan afgedekt met rooster). De roosterwanden kunnen ook gebruikt worden om bepaalde zones van palletstellingen te beveiligen, waar bijvoorbeeld waardevolle of delicate producten opgeslagen worden.