Plastic kantelbakken : opbergsysteem voor onderdelen

Kantelbakken zijn een ideaal hulpmiddel om losse onderdelen efficiënt en stofvrij op te slaan, bijvoorbeeld in de nabijheid van een werkpost, orderverzamelingspunt, enz. In een oogopslag kan u immers terugvinden wat u nodig hebt, omdat de kantelbakjes doorzichtig zijn en gelabeld. Bovendien kan u de inhoud gemakkelijk bereiken door de bakjes open te kantelen.
Schroeven, bouten, moeren, gereedschap, reserveonderdelen … alles wat u nodig kan hebben bij taken als klussen, onderhoud, herstelling, ordervoorbereiding, enz. voortaan compact en stofvrij opgeslagen en vlot bereikbaar.

Filtrer les produits
    Vanaf à

Opbouw uit kantelbakmodules

Dit opbergsysteem is opgebouwd uit modules van telkens 600 mm breed, bestaande uit 9, 6, 5, 4, 3 of 2 aaneengesloten kantelbakjes.
U kan, door verschillende modules te combineren met elkaar, uw kantelbaksysteem volledig zelf inrichten, afgestemd op de materialen die u bij de hand wil houden. De modules zijn immers onderling stapelbaar en eenvoudig aan elkaar te bevestigen.

Standaard samengestelde kits

Maar u kan ook kiezen voor een standaard samengestelde kantelbakkenkast (vrijstaand) kantelbakkenpaneel (voor bevestiging aan een muur).
Beide uitvoeringen bestaan in 2 verschillende hoogtes en hebben een vaste indeling met rijen kantelbakken in verschillende afmetingen, gaande van 4 bakken per rij tot 9 bakken.