Zoutstrooiers en zoutbakken

Een zoutstrooier is een onmisbaar hulpmiddel om uw bedrijfsterrein te allen tijde sneeuw- en ijsvrij te houden tijdens de winterperiode. Dit is van groot belang want u zorgt er immers voor dat zowel uw personeel als uw bezoekers zonder ongelukken toegang krijgen tot uw gebouwen. Wees dus voorbereid vanaf de eerste winterprik en ontdek hier op welke manier u uw oprit, stoep, parkeerterrein, parkeerplaatsen of toegang tot uw gebouw professioneel begaanbaar kan houden. Een zoutstrooier, een zoutbak en een zoutschep, meer dan dit heeft u niet nodig om u niet te laten verrassen. Ontdek vlug ons gamma !

Zoutstrooier

Met een instelbare strooibreedte tot maximaal 4 meter is onze zoutstrooier ideaal om parkings, opritten en bedrijfsterreinen vrij te maken van sneeuw of ijzel. Vervaardigd met corrosiebestendige onderdelen is hij uiterst duurzaam. Bovendien is hij eenvoudig om te gebruiken, want u heeft slechts 1 hendel nodig om voor gelijkmatige verdeling van het strooigoed te zorgen. Voor uw veiligheid tijdens het strooien is de zoutstrooier ook uitgerust met luchtbanden met winterprofiel.


Zoutbak

Zout opslaan doe je best op een droge plek, beschut tegen vocht. Onze zoutbak is zo ontworpen om uw zout beter en langer te conserveren en ervoor te zorgen dat het niet hard wordt. In ons gamma is ook een model met een schep inbegrepen.


Ook voor opslag en strooien van zand en ander strooigoed

Onze bakken en strooiers zijn ook geschikt voor opslag en strooien van zand of ander strooigoed en worden als dusdanig ook gebruikt in bijvoorbeeld benzinestations.