LEVERING

EEN BREDE WAAIER VAN STELLINGEN, WERKPLAATSMEUBELEN, ROLWAGENS, STEEKWAGENS, WERKBANKEN … GRATIS * GELEVERD VANAF 100 EUR ! 

Storacon, al ruim 35 jaar actief in de sector van inrichting en uitrusting van kantoren, openbare ruimtes, winkels en opslagplaatsen,heeft 10 000 referenties 24/24 online beschikbaar voor u.

SNELLE LEVERING

  • Maximale beschikbaarheid van onze standaard producten, dankzij een opslagcapaciteit van 36 000 m2.
  • 70 % van de bestellingen verlaten onze opslagplaats binnen de 48 uur en worden geleverd binnen de 5 werkdagen.
 

GRATIS * LEVERING (uitsluitend bij bestelling via de webshop www.storacon.be)

  • * Gratis transport voor bestellingen over de 100 EUR (excl. BTW)
  • 15 EUR (excl. BTW) voor bestellingen onder de 100 EUR (excl. BTW)


Hoe worden de Storacon-producten geleverd ?

Voor verpakkingen of pallets onder de 2 meter levert Storacon via koerierdienst (zonder een afspraak vast te leggen), voor grotere volumes gebeurt dit via een transportfirma.

Hebt u hefwerktuigen of vervoermiddelen nodig om de vrachtwagen te lossen ?

Dit hangt af van de infrastructuur van uw gebouw :

  • U hebt een loskade : dan kan u de goederen op pallet lossen door middel van een transpallet of vorkheftruck..
  • U hebt geen loskade : dan kan u best vragen de goederen te laten leveren door een vrachtwagen met laadklep.
 

Of van het soort materiaal dat u bestelde :

  • De bestelde producten zijn lang of zwaar (palletstellingen, grootvakstellingen, draagarmstellingen …) : voorzie (huur of aankoop) de geschikte werktuigen om te lossen.
 

Wat zijn de levertermijnen bij Storacon ?

Het merendeel van ons aanbod bestaat uit stockartikelen, die binnen de 2 tot 10 dagen opgestuurd kunnen worden. Voor de producten die geproduceerd of geassembleerd moeten worden, zal u bij de bestelling vernemen wat de levertermijn bedraagt.

Retourbeleid

Naast de garanties die door onze algemene verkoopsvoorwaarden worden geboden, heeft de klant een retourrecht van 30 kalenderdagen vanaf de datum van levering van het product, als gebreken worden vastgesteld tijdens de levering.

Overeenkomstig de algemene verkoopsvoorwaarden van Storacon moet voor elke levering die tijdens deze periode wordt betwist, zo duidelijk en zo volledig mogelijk, schriftelijk voorbehoud gemaakt worden op de leveringsbon op het ogenblik van de levering, of via enig schriftelijk middel tijdens de retourperiode. Bij gebreke daarvan wordt de levering geacht onherroepelijk door de klant te zijn aanvaard. Elk voorbehoud moet vergezeld gaan van bewijsstukken.

Er kan geen retour plaatsvinden zonder de voorafgaande en uitdrukkelijke toestemming van het bedrijf Storacon; desgevallend zullen de kosten en risico's van de retour in elk geval uitsluitend ten laste van de klant blijven.