Wilt u reserveonderdelen op voorraad hebben, uw producten efficiënt presenteren, de orderverzameling vergemakkelijken of producten behandelen om bestellingen voor te bereiden ? Ontdek hier met welke duurzame opslagmogelijkheden u tijd en ruimte kan besparen.  Verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren en voor verschillende toepassingen :

 MAGAZIJNBAKKEN : Een ruime keuze aan kunststof bakken waarin u reserveonderdelen kan opbergen. Door hun specifieke afmetingen en vorm zijn deze opbergbakken het ideale hulpmiddel voor de orderverzameling (doordat de inhoud gemakkelijk bereikbaar is) en voor de opslag van kleinere onderdelen in bulk. Deze bakken zijn stapelbaar.
 
PLUSPUNTEN : Praktisch voor order picking door accessoires als etiketten, doorkijkluikjes, deksels ... Onze magazijnbakken passen perfect in onze rekken en op de sleufwanden van werkbanken en mobiele structuren. 
 

> Bekijk al onze magazijnbakken
Bac à bec
 
 ONDERDELENBAKKEN : Ook deze plastic bakken zijn bestemd voor opslag van reserveonderdelen. Onderdelenbakken hebben echter geen grijpopening vooraan maar kunnen wel onderverdeeld worden met tussenschotten. Zij zijn het ideale hulpmiddel voor de orderverzameling, opslag van bulkgoederen en interne bevoorrading.
 
PLUSPUNTEN  : De tussenschotten zijn verwijderbaar, zodat u de inrichting van de vakken gemakkelijk kunt afstemmen op onderdelen van verschillende afmetingen. De tussenschotten zijn doorzichtig, zodat u op elk ogenblik een duidelijk overzicht op de inhoud heeft.
 
Bekijk al onze onderdelenbakken
Bac à bec
 
 STAPELBAKKEN MET GRIJPOPENING  : Stapelbare opbergbakken met vooraan een grijpopening om het aanvullen te vergemakkelijken en altijd een duidelijk zicht op de inhoud te bewaren (zelfs als ze op elkaar gestapeld zijn). Deze bakken zijn geschikt voor zware goederen en rollenbanen. Door hun euronorm formaat ideaal ook voor transport met europallets.
 
PLUSPUNTEN  + : Accessoires als deksels en doorkijkluikjes beschermen de inhoud tegen stof; de draagstang vergemakkelijkt het verplaatsen.
 

>Bekijk al onze stapel-nestbare bakken

Bac gerbable
 
 DRAADMANDEN  Manden van draadstaal, ideaal voor opslag en presentatie van bulkgoederen. Uiterst geschikt voor lichte en volumineuze goederen. Het is gemakkelijk om de manden aan te vullen of er iets uit te nemen, ook wanneer ze op elkaar gestapeld zijn. Drie gebruikswijzen : statisch, mobiel of op elkaar gestapeld.
 
PLUSPUNTEN  + : De draadmanden kunnen verticaal onderverdeeld worden met tussenschotten.
 
> Bekijk al onze draadmanden
Bac métallique