Hoe kies ik een opbergbak die geschikt is voor transport ?

Gebeurt de opslag en het transport van uw producten handmatig of automatisch ? Hebt u schokbestendige en palletiseerbare bakken nodig, met open of gesloten handgrepen, met volle of opengewerkte wanden ? Dit zijn de vragen die zich opdringen bij de keuze van een transportbak.

 EURONORM BAKKEN : Voldoen aan de Europese normen en zijn perfect geschikt voor alle soorten van transport en opslag van goederen. Ideaal voor transportbanden, rollenbanen en sorteerbanden. Met een extreem hoog draagvermogen en hoge kreukelweerstand. In ons assortiment van stapelbare kunststof bakken vindt u alle mogelijke afmetingen (300 x 200 mm, 400 x 300 mm, 600 x 400 mm en 800 x 600 mm) in uiteenlopende hoogtes.


PLUSPUNTEN : De geribde afwerking zorgt voor de stevigheid van de bak en maakt hem schokbestendiger. De afgeronde hoeken zorgen voor minder haperingen op transportbanen en bij de handling in het algemeen.

 

euronorm bakken
 

 VOEDINGSGESCHIKTE BAKKEN : Zijn perfect aangepast aan de opslag en het transport van voedselwaren. Door hun geperforeerde wanden blijft de hygiëne, versheid en kwaliteit van uw producten gegarandeerd. Vervaardigd uit plastic van het zuivere type, d.w.z. zonder gerecycleerd materiaal, volgens de strengste voedingsnormen, zijn ze perfect voor een toepassing in de voedingsmiddelenindustrie.


PLUSPUNTEN : Ideaal voor gebruik in de voedingsindustrie, maar ook geschikt voor andere  industriële omgevingen, met name omdat met de opengewerkte wanden de inhoud van de bak zichtbaar blijft.

Bekijk al onze voedingsgeschikte bakken

voedingsgeschikte bakken