HOE KIES IK EEN BAK VOOR DE LOGISTIEK, DISTRIBUTIE EN SUPPLY CHAIN ?

Voor wie actief is in de logistiek en distributie zijn de nestbare en opvouwbare bakken dé oplossing. Die zorgen immers  voor een optimale doorstroming en plaatsbesparing bij de lege retourritten.

 DE NESTBARE BAK  : Deze bak wordt ook nog pendelbak genoemd.  Hij is ideaal voor orderverzameling en levering van goederen. Door herbruikbare plastic bakken te gebruiken vermindert u op termijn de kosten voor distributie, aangezien u de factor verloren verpakkingen elimineert. Als ze leeg zijn, kan u deze bakken namelijk in elkaar stapelen (in plaats van op elkaar) en zo veel plaats (en centen) besparen op de lege retourritten.
 
PLUSPUNTEN : Het ingebouwde deksel kan worden verzegeld (om de inhoud te beveiligen) en is zo ontworpen dat u snel en ordelijk kan stapelen.
 

Al onze stapel-nestbare bakken bekijken

stapelbakken
 
 PLOOIBAK : Deze bak wordt ook nog vouwbak of klapbak genoemd. Hij zorgt voor een vlotte logistieke doorstroming en een optimale efficiêntie op de lege retourritten. In samengeklapte toestand neemt hij  immers 80% minder plaats in. Praktisch voor orderverzamelen, tussentijdse opslag en lege retourzendingen en om verloren verpakkingen te voorkomen. Verkrijgbaar in alle euronorm formaten zodat ze perfect kunnen dienen voor opslag of transport op europallets.
 
PLUSPUNTEN : In uitgeklapte toestand is deze plooibak even sterk als een gewone stapelbak. 
 

Al onze vouw- en klapbakken bekijken

 
vouw- en klapbakken