Industriële roosterwanden voor buiten

De Modul+ industriële scheidingswanden van Storacon bestaan ook in een thermisch verzinkte versie voor toepassingen buiten, rond het bedrijfsgebouw. Bijvoorbeeld kunnen zij  dienen om daar zones af te bakenen of in te richten voor opslag of de toegang te beperken tot goederen of grondstoffen in rekken.

Modul+ scheidingswanden hebben een lange levensduur (dankzij een thermisch verzinkte coating die ze bestand maakt tegen regen en vocht) en ze zijn overal gemakkelijk inpasbaar, ongeacht welk type rek, platform of cabine (dankzij een gepatenteerd eenvoudig opbouwsysteem).

Voor meer gedetailleerde informatie over accessoires als bekleding met plaatstaal of glas en meer voorbeelden van toepassingen, download onze brochure Modul+.

cloison-atelier

    Industriële roosterwanden voor buiten : Technische kenmerken

    Zware en volumineuze goederen zijn in geval van buitenopslag door hun gewicht of omvang op zichzelf al automatisch beschermd tegen diefstal, maar wanneer men lichtere of minder volumineuze goederen buiten opslaat is het aan te raden ze afdoend te beveiligen. In het gamma van Modul+ scheidingswanden vindt u een uitgebreid assortiment aan deuren en vergrendelmogelijkheden (bijvoorbeeld hangsloten, cilindersloten, lopersystemen, enz.) die u een veilige buitenopslag garanderen.