Palletstellingen en opslag zware goederen

Om zware goederen efficiënt op te slaan, biedt Storacon talrijke oplossingen op maat, zoals bijvoorbeeld voor opslag van palletten, bobijnen, lange goederen ... Afhankelijk van de op te slagen goederen, kan men kiezen voor een statisch systeem (gewoon palletrek, grootvakstelling, draagarmstelling) of een dynamisch systeem (doorrolstelling, push back), maar ook factoren als de maximale belasting, externe omstandigheden, bereikbaarheid van de goederen en dergelijke spelen een belangrijke rol bij de inrichting van uw magazijn. Vraag daarom raad aan een specialist en we begeleiden u graag in uw project. Gratis offerte !

Rekken voor opslagplaatsen

Palletstellingen en opslag zware goederen

Ontdek ons ruime aanbod van oplossingen voor de opslag van zware goederen en pallets

U bent verantwoordelijk voor de inrichting van een depot en op zoek naar de ideale manier om uw zware en volumineuze goederen of pallets op te slaan. Waarom dan niet even uw oor te luisteren leggen bij een expert op het vlak van opslagmogelijkheden en rekken en stellingen? De oplossingen van Storacon zullen u plaats- en tijdwinst opleveren, twee niet te verwaarlozen factoren in een economische en logistieke omgeving waarin efficiëntie een almaar grotere rol speelt.


Een zeer uitgebreid gamma van palletstellingen voor een industriële opslag van hoge kwaliteit

Ons gamma reikt van een eenvoudig palletrek tot zelfs droge bootstallingen.

Een overzicht van ons gevarieerde gamma :

eenvoudige palletrekken (statische zware opslag)
palletstellingen met rollenbanen (dynamische opslag)
draagarmstellingen (opslag lange goederen)
stellingen voor specifieke producten als boten, auto’s …
automatische stellingen (pushback, drive-in, accumulatie)


Stellingen op maat voor elk type last

Onze experts zijn overal in België aanwezig en naargelang uw behoeften en vereisten zullen zij u mee helpen bepalen welk type stelling het best aan uw verwachtingen beantwoordt en hoe u uw interne logistieke doorstroming kan optimaliseren.


Propal 3 palletstellingen, in onze eigen fabrieken vervaardigd

Met ons opslagsysteem voor pallets, PROPAL 3, kan u lasten tot 6 ton per niveau opslaan, met keuze uit 10 dieptes, 28 hoogtes en 16 liggerlengtes.
Het werd ontworpen en getest volgens de geldende Europese veiligheidsvoorschriften (EN 15512 en EN 15620).


Talloze accessoires

Dit gamma werd nog aangevuld met talloze accessoires die de veiligheid van uw stellingen, producten en personeel garanderen : stijlbeschermers, aanrijbeveiligingen, veiligheidsnetten voor vallende goederen, palletaanslagen …

Loading...