Proclass bibliotheekrekken met tussenverdieping

Inrichting met rekken voor mediatheek en bibliotheek

Bent u op zoek naar een professionele opslagoplossing voor boeken, cd's, dvd's en digitale media ? Wilt u een bibliotheek of mediatheek inrichten ?

Wij kunnen samen met u een kant-en-klare oplossing realiseren met bibliotheekrekken die u vlot toegang bieden tot documenten, tijdschriften, boeken, audio- en videomateriaal. Onze regioverantwoordelijken zullen u in overleg met onze ontwerpafdeling adviseren hoe u best de beschikbare ruimte optimaliseert.

  • ruimtebesparend Ruimtebesparend
  • fabricage-provost Fabricage Provost

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment OPBERGEN.

Informatie

Proclass : onze oplossing voor bibliotheekopslag

Proclass rekken zijn speciaal ontworpen voor archivering en passen in elke werkomgeving, bibliotheek, mediatheek en uitleencentrum.

Dankzij de verschillende types afwerking (hout, decor, enz.) kunt u de Proclass-rekken aanpassen aan de omgeving van uw mediatheek of bibliotheek. Daarnaast zijn er ook nog talloze handige accessoires :

  • Openklappende of vouwdeuren met slot
  • Verwijderbare plaatstalen of draadtussenschotten
  • Steunen voor boeken en tijdschriften
  • Uittrekbare kaders voor hangmappen
  • Signalisatieborden
  • Uitschuifbare legborden voor raadpleging

Verrijdbare rekken voor mediatheken

Proclass-rekken zijn verkrijgbaar in een vaste versie of in een verrijdbare Proroll-versie. In de Proroll versie worden de rekken door middel van een handwiel handmatig of mechanisch voortbewogen worden over rails in een speciale bodemplaat. U heeft dan slechts één gangpad nodig, waardoor u tot 80% ruimte bespaart in vergelijking met klassieke archiveringsmethodes.

Proclass metalen stellingen kunnen ook worden gecombineerd met een tussenvloer om de hoogte van uw gebouw volledig te benutten. Verdubbel uw opslagruimte met een tussenvloer met gangpaden tussen de rekken of leg een extra niveau boven op de rekken om bijvoorbeeld een nieuwe overlegruimte of kantoren te creëren.

Ik heb een project

Loading...