Plastic bakken

Bakken Storacon

Ontdek het multifunctionele gamma kunststof bakken van Storacon. Ze zijn geschikt voor een veelheid aan toepassingen in alle sectoren, zowel voor opslag of transport, als voor interne behandeling, met tal van mogelijkheden als stapel-nestbaarheid, compatibiliteit met europalletten, verzegeling, personalisering, order picking opening, speciale afmetingen, grote volumes, voedingsgeschiktheid, enz. … voor elk logistiek probleem heeft Storacon een oplossing !

Kunststof bakken in alle soorten en maten

Voor een ruime keuze aan plastic bakken van hoge kwaliteit en onmiddellijk verkrijgbaar uit voorraad moet je bij Storacon zijn.

In ons uitgebreide assortiment vind je plastic bakken, ook nog kunststof bakken genoemd, voor de meest uiteenlopende toepassingen en sectoren. Transport, orderverzameling, interne bevoorrading, lichte en zware opslag, opslag en vervoer van levensmiddelen, catering, distributie … dit zijn nog maar enkele voorbeelden.

Maar hoe je weg vinden in dit brede aanbod van plastic bakken en de juiste keuze maken ?

 

Onze verschillende soorten kunststof bakken

Magazijnbakken en onderdelenbakken zijn ideaal voor order picking en interne bevoorrading. Deze bakken worden vaak gebruikt voor opslag van kleinere onderdelen, elektronische componenten, schroeven en bouten …
Een magazijnbak heeft een grijpopening, dit is een schuine lagere kant vooraan, om het picken te vergemakkelijken, en ruimte voor een etiket of label, zodat u foutloos terugvindt wat u nodig heeft bij het order picken.

Een onderdelenbak kan onderverdeeld worden met tussenschotten, waardoor in één bak dus verschillende soorten kleine onderdelen kunnen worden opgeslagen. Ideaal dus voor de interne bevoorrading van werkposten. Deze bakken worden ook wel stellingbakken genoemd, want in combinatie met speciaal daarvoor ingerichte rekken, waarbij de bakken als lades uit de rekken kunnen worden geschoven, is het de meest compacte vorm voor opslag van onderdelen.

Een stapelbak voor de industrie moet voldoen aan een aantal criteria. Voor de opslag moet hij stevig zijn, zodat voor hij voldoende hoog kan worden gestapeld (tot 8 à 10 boven elkaar) en ook tegen een stootje kan bij behandeling met vorkheftrucks. Voor gebruik op rollenbanen zijn dan weer de afgeronde hoeken belangrijk. De meeste stapelbakken hebben euroformaten, ideaal om te rangschikken op europallets.

Als u vaak goederen transporteert in eigen bakken die daarna naar de thuibasis terugkeren, zijn plooibakken en stapel-nestbare bakken de ideale opslagmogelijkheid. Plooibakken klapt u in en stapel-nestbare bakken stapelt u in elkaar (in plaats van op elkaar), zodat op een lege retourrit veel plaats kan bespaard worden (en ook kosten natuurlijk). Aangezien deze bakken veelvuldig hergebruikt worden, zijn ze uiterst solide. Voor dit type toepassing wordt vaak ook gebruik gemaakt van verzegelinsclips om de inhoud van de bakken te beschermen.

De meeste van onze kunststof bakken kunnen gepersonaliseerd worden, d.w.z. voorzien van een opdruk van een logo, naam, contactgegevens …

Loading...