Industriële pakketliften geïntegreerd in een platform

Industriële goederenliften

Onze industriële goederenlift biedt een aantal voordelen die de efficiëntie en productiviteit in uw werkplaats kunnen verbeteren. Hij zorgt ervoor dat zware en volumineuze goederen gemakkelijk van de ene naar de andere verdieping kunnen worden overgebracht zonder fysieke inspanning, waardoor het risico op letsels bij werknemers afneemt. Met onze liften krijgt u ook snel en gemakkelijk toegang tot de bovenste niveaus van uw ruimte, wat het productieproces kan versnellen.

  • robuust Robuust
  • tijdsbesparing Bespaart tijd

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment INRICHTEN.

Technische details

Onze goederenliftoplossing

In combinatie met een tussenvloer kan u dankzij onze goederenliftoplossing pakjes (bakken, kartonnen dozen) van het ene naar het andere niveau overbrengen. Op een elektrische bediening op het bovenste niveau kan u de lift via een "omhoog/omlaag"-knop bedienen. Een tweede "noodstopknop" zorgt voor de veiligheid van de gebruiker.

De installatie is volledig elektrisch, waardoor uw goederen snel en moeiteloos van het ene niveau naar het andere kunnen worden getransporteerd (wat spier- en gewrichtsletsels beperkt). Trappen en vorkheftrucks zijn niet langer nodig om uw goederen verticaal te transporteren. U kunt dus productiever zijn en minder trajecten afleggen.

Technische kenmerken :

  • Oplossing ontworpen voor tussenvloerhoogtes tussen 2500 en 3750 mm
  • Laadvlak voor pakjes tot 800 x 600 mm breed en 650 mm hoog
  • Maximale belasting : 100 kg
  • Liftkoker van 1000 x 820 mm
  • Laadvlak gemonteerd op een onderstel dat langs een verticale mast glijdt : een elektrische takel met staalkabel, gemonteerd aan de top van de mast, brengt het laadvlak omhoog en omlaag vanaf een bedieningselement dat aan de vloer is bevestigd
  • De mast is geïnstalleerd en verankerd aan de grond, bevestigd aan de tussenvloer met 2 beugels die op de staanders van de liftkoker zijn bevestigd (alle bevestigingsmaterialen zijn bij de goederenlift inbegrepen)
  • Het systeem voldoet aan de huidige normen en is CE-gecertificeerd

Ik heb een project!

Loading...