Kleine trein van 4 orderverzamelwagens om een fabriekslijn te bevoorraden

Magazijnwagens voor orderverzameling en bevoorrading productielijnen

Bij Storacon begrijpen we het belang van efficiënt orderverzamelen en bevoorraden van de productielijnen om van uw logistieke activiteiten een troef te maken. Daarom hebben we een op maat gemaakt assortiment orderverzamel- en bevoorradingswagens ontwikkeld, precies afgestemd op uw behoeften en die van uw branche.

Wij nodigen u uit om de unieke eigenschappen van onze magazijnwagens te ontdekken, de voordelen op het gebied van productiviteit en ergonomie, en de vele aanpassingsmogelijkheden die bestaan om aan uw eisen te voldoen.

 • Groep 7025 Op maat gemaakt
 • fabricage-provost Geproduceerd door Provost
 • Groep 7027 Veiligheidsnormen

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment BEHANDELEN.

Informatie

Voorbeelden van onze orderverzamelwagens op maat

Onze op maat gemaakte orderverzamelwagens zijn zorgvuldig ontworpen om aan de specifieke eisen van elke klant te voldoen, rekening houdend met factoren zoals ruimte, belasting en behandeling. We bieden een verscheidenheid aan oplossingen om aan al uw behoeften op het gebied van logistiek en intern transport te voldoen. Hier zijn slechts enkele voorbeelden :

 • Magazijnwagens ESD omgeving (Electro Static Discharge): Dit type magazijnwagen laat elektrostatische stroom door. Ideaal voor het vervoeren van elektronische apparatuur die gevoelig is voor elektrostatische overbelasting. 
 • Magazijnwagens voor logistieke treinen : Samengesteld uit meerdere gekoppelde magazijnwagens of onderstellen met de bedoeling lange goederen of een groot aantal bakken tegelijkertijd te vervoeren. Ze kunnen of handmatig of met motor aangedreven worden. Met enkele of dubbele assen voor een betere wendbaarheid bij bochten.
 • Mobiele opslagunits : Onze verrijdbare structuren kunnen worden uitgerust met geperforeerde wanden of buisvormige legborden om in magazijnbakken, stapelbakken of kartonnen dozen goederen tot aan de productielijn te vervoeren.
 • Mobiele onderstellen : Deze onderstellen zijn praktisch om goederen met uiteenlopende volumes of verpakkingen te transporteren omdat hun zijpanelen gemakkelijk verwisselbaar zijn. Dankzij hiervoor voorziene openingen op de hoeken van het laadvlak verwisselt u de zijpanelen naargelang de goederen die u vervoert. Net als bij onze magazijnwagens kan u ook hier kiezen voor een handmatig voortgetrokken versie of een gemotoriseerde.

Ik heb een project

Lean manufacturing begrijpen

Lean manufacturing is een managementmethode die zich richt op het elimineren van verspilling en het continu verbeteren van kwaliteit, productiviteit en efficiëntie in productieprocessen.

Hoe passen bevoorradingswagens in lean manufacturing ?

Bevoorradingswagens zijn in een lean omgeving een essentieel hulpmiddel om uw logistieke proces te vereenvoudigen en productieproces te optimaliseren. Het vervoer van de goederen verloopt gegroepeerd en dus efficiënter, de wachttijden verkorten en er zijn minder onnodige verplaatsingen.

Voordelen van bevoorradingswagens voor productielijnen in lean manufacturing

Tot de voordelen behoren een hogere efficiëntie, minder verspilling, een betere kwaliteit, minder stilstand en een hogere productiviteit.

De juiste bevoorradingswagen kiezen voor uw lean productieproces

Het is essentieel om rekening te houden met de specifieke behoeften van uw productieproces en logistieke activiteiten. Analyseer de afmetingen, maximale belasting, soorten materiaal dat vervoerd moeten worden, wendbaarheid en extra functies die nodig zijn om uw proces te optimaliseren.

Een project op maat
Pierre Delfolie
"

Steunend op de expertise van onze regioverantwoordelijken en onze ontwerpafdeling kunnen we u volledig op maat gemaakte oplossingen voor magazijnwagens voor bevoorrading van de productielijnen aanbieden en uw logistieke processen te verbeteren.

"
Pierre, deskundige Provost
web_PROVOST_Arthrex_20221207_032@ACHphoto
        Arthrex
Logistiek medische hulpmiddelen
Loading...