Onderdelenkast

De onderdelenkasten, ook wel systeemkasten genoemd, dienen om kleine onderdelen zo optimaal mogelijk op te slaan. In het gamma van Storacon vindt u standaard kits (bakken inbegrepen en vaste indeling), maar u kan ook uw eigen kast à la carte samenstellen, naargelang uw behoeften, en het aantal bakken per niveau, hun kleur en afmetingen en het aantal legborden.

Een industriële werkplaatskast voor compacte opslag en snelle toegang tot al uw kleine onderdelen

Een werkplaatskast of onderdelenkast installeren levert u eerst en vooral veel plaatswinst op omdat hij speciaal is ontworpen voor compacte opslag van kleine onderdelen zoals schroeven, losse onderdelen, wisselstukken, reserveonderdelen, ...

De verschillende kleuren van de magazijnbakken, eventueel aangevuld met etiketten, zorgen er bovendien voor dat u al deze accessoires snel terug kan vinden. Al uw moeren, bouten, spijkers binnen handbereik en snel gevonden betekent sneller en efficiënter werken, wat uw productiviteit opdrijft. Een materiaalkast is daarom een onmisbaar hulpmiddel voor elke werkplaats, atelier of opslagplaats.


Enkele kenmerken van onze opslagkasten

Onze materiaalkasten, met hun behuizing en legborden van plaatstaal, zijn uiterst bestendig tegen schokken en krassen. Ze zijn robuust en geschikt voor elke industriële omgeving. Ze worden verkocht met of zonder magazijnbakken en de legborden zijn verstelbaar in de hoogte per stap van 50 mm. Er is keuze uit verschillende uitvoeringen (aantal legborden, diepte van de kast). Afwerking met lichtgrijze epoxy-verf RAL 7035.


Ruime keuze aan andere opslagmogelijkheden voor kleine onderdelen

Ontdek ook ons gamma rekstructuren, beschikbaar in 3 versies: een vaste structuur op een sokkel (enkelzijdig of dubbelzijdig), een structuur voor wandmontage en een mobiele structuur op een verrijdbare sokkel. Naar wens aan te vullen met tal van accessoires zoals draagarmen, legborden, haken en sleufpanelen.
Of kies voor een materiaalkast met openklapdeuren, de lage kast of de hoge kast, met of zonder de Probox magazijnbakken.


2 types magazijnbakken

Het type Probox is vervaardigd van polystyreen, het type Systembox van polyethyleen, dus resistenter en steviger.

Loading...