Hout opgeslagen op draagarmstellingen
Onze oplossing

Cantipro 3 : onze draagarmstellingen voor opslag van langgoed

Draagarmstellingen zijn geschikt voor opslag van alle soorten langgoed : balken, profielen, buizen en pijpen, houten panelen, enz. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt en bieden eenvoudige toegang tot goederen. Met onze Cantipro draagarmstellingen beschikt u ook over een modulaire, aanpasbare draagarmstelling die in de loop der tijd met uw opslagruimte kan meegroeien.

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Zware draagarmstelling voor binnen

normen-veiligheid

VEILIG

Voldoet aan normen

robuust

STEVIG

en betrouwbaar

Met onze Cantipro stellingen kunt u uw gebouwen efficiënt inrichten om lange en zware lasten van verschillende lengtes op te slaan. Zij bestaan in een enkel- of dubbelzijdige versie. De maximale standaardhoogte van onze draagarmstellingen is 7,5 meter, maar kan in principe aangepast worden aan de hoogte van elk gebouw, in overleg met ons ontwerpbureau.

Ik heb een project!

Zware draagarmstelling voor buiten

eco

BUDGETVRIENDELIJK

Alternatief voor bijbouwen

normen-veiligheid

VEILIG

Voldoet aan normen

Cantipro is de ideale oplossing om lange en zware goederen op te slaan buiten. Dankzij zijn gegalvaniseerde stalen onderdelen is hij optimaal beschermd tegen weer en wind. Hij kan voorts worden uitgerust met een overkapping, al dan niet met dakramen, en beplating op de zij- en achterwanden voor extra beschutting van de opgeslagen producten.

Buitenopslag met Cantipro is ook een budgetvriendelijke oplossing, die minder kost dan bijbouwen. Ons ontwerpbureau houdt rekening met criteria als terreincategorie, referentiewindsnelheden en sneeuwbelasting om u een betrouwbare en duurzame oplossing aan te kunnen bieden.

Ik heb een project!

Draagarmstellingen : zware of volumineuze materialen opslaan met Cantipro

maatwerk

OP MAAT GEMAAKT

Voor alle soorten langgoed

normen-veiligheid

VEILIG

Voldoet aan normen

Dankzij een doordachte structuur hebben draagarmstellingen een zeer grote draagkracht. De opgeslagen goederen liggen op draagarmen en zijn dus vlot bereikbaar met heftoestellen.

Kenmerkend voor draagarmstellingen is dat je er gemakkelijk verschillende soorten materiaal kan in opslaan. Zo zijn onze Cantipro stellingen geschikt voor opslag van enerzijds langgoed als profielen, houten planken en plastic buizen, anderzijds ook auto’s, pallets en minder lange of volumineuze goederen (door de draagarmen te bekleden met roosters). Haspels en bobijnen kan u niet alleen opslaan maar ook afrollen dankzij onze speciaal hiervoor ontwikkelde afwikkelrol.

Ik heb een project!

Structuur en certificeringen

Houtopslag op hoog niveau op draagarmstellingen buiten met luifels

Cantipro is een unieke, gecertificeerde draagarmstelling. De kolom bestaat uit 2 profielen aan elkaar gemonteerd door middel van klinknagels. Deze kolom wordt vastgebout aan de sokkel. Dankzij deze opbouw is Cantipro eenvoudig te monteren, te verplaatsen en na verloop van tijd anders te configureren. Cantipro is ontworpen om te voldoen aan de Eurocode 3 norm.

  • De kolom bestaat uit 2 gegalvaniseerde stalen profielen die aan elkaar zijn geklonken, met niveaus waarmee de armen in stappen van 75 mm kunnen worden versteld, en is geschikt voor enkel- of dubbelzijdige gebruik.
  • De sokkel is met 28 bouten aan de kolom bevestigd, wat zorgt voor optimale stevigheid met zijn dubbele verankering aan de grond, en dient ook als opslagniveau op de vloerniveau.
  • De armen zijn eenvoudig en effectief met de kolommen verbonden door twee zelfborgende trapeziumvormige wiggen, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Ze kunnen enkel- of dubbelzijdig worden gebruikt en kunnen lasten tot 1150 kg dragen.
  • De schoren worden aan weerszijden van de kolom vastgeschroefd met behulp van bevestigingsplaatjes die gemakkelijk kunnen worden verplaatst, om de kolommen extra stabiliteit te geven.
Loading...