Houtopslag op hoog niveau op draagarmstellingen aangepast aan zware ladingen

Zware draagarmstelling voor binnen

Ontdek Cantipro, onze draagarmstelling die ontworpen is voor de opslag van zware en lange goederen en meer dan 1000 kg/arm kan dragen. Cantipro is ideaal om buizen, profielen, staven en platen te stockeren en kan worden uitgerust met tal van accessoires, zoals roosterbekleding om ook minder lange goederen (bijvoorbeeld pallets) erin kwijt te kunnen.

 • robuust Stevig
 • maatwerk Op maat gemaakt
 • fabricage-provost Fabricatie door Provost

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment OPBERGEN.

Structuur en certificeringen

In tegenstelling tot gelaste draagarmstellingen kan Cantipro eenvoudig worden gedemonteerd en daarna weer gemonteerd. Hierdoor kan u de stelling indien nodig verplaatsen of verhuizen, en is ze gemakkelijker te onderhouden en te upgraden. De kolommen zijn geschikt voor enkel- en dubbelzijdig gebruik. Bij veranderende opslagbehoeften kan u draagarmen vervangen, bijvoorbeeld met een andere lengte.

Dit gepatenteerde en exclusieve systeem bestaat uit 4 basiscomponenten :

 • Sokkel : zorgt voor de stabiliteit van het rek dankzij een dubbele verankering en fungeert ook als eerste stockageniveau
 • Kolom : bestaat uit 2 sendzimir verzinkte stalen profielen die aan elkaar geklonken zijn;
 • Draagarmen : verkrijgbaar in 8 lengtes (van 400 tot 2000 mm), te bevestigen op de kolom door middel van twee zelfborgende trapeziumvormige pennen, voor eenvoudige montage en maximale sterkte
 • Schoring : de gegalvaniseerde buizen die worden gebruikt om de Cantipro te verstevigen, kunnen gemakkelijk worden verplaatst dankzij een systeem van verwijderbare, verstelbare bevestigingsplaatjes per stap van 300 mm.

Onze Cantipro-oplossing is ook ontworpen om te voldoen aan de Eurocode 3-norm en is door Bureau Veritas gecertificeerd als zijnde in overeenstemming met de geldende normen en voorschriften voor dit type constructie.

Ik heb een project

tandheugel-hout-interieur

Accessoires voor opslag

In het Cantipro gamma vindt u tal van accessoires die de opslag van alle soorten zware goederen kunnen vergemakkelijken en tegelijkertijd de veiligheid van de gebruikers garanderen. Er kunnen geleidingsrails worden geïnstalleerd op een ideale afstand voor een veilige doorgang van heftoestellen en om beschadigingen te voorkomen. Ook voor de armen van onze draagarmstellingen is er een grote keuze aan accessoires :

 • Dankzij de roosters van verzinkt staal kan u ook goederen stockeren die minder lang zijn dan de  afstand tussen de kolommen

 • Verwijderbare of vaste tussenschotten vergemakkelijken om losse rollende goederen op de armen te kunnen verdelen (zoals ongebonden rollen, buizen of pijpen)

 • Rubberen afscherming aan het uiteinde van de armen beschermen operatoren tegen blessures
 • De combinatie van haspelsteun, as en afwikkelrol aan de achterzijde zorgt voor een vlotte en veilige afwikkeling

Ik heb een project

vrijdragende-torens

De voordelen van Cantipro
Antoine Cox, vertegenwoordiger Provost agence centre
"

Cantipro is de 1e draagarmstelling waarvan de dunwandige geprofileerde kolom aan elkaar geklonken wordt en daarna met bouten aan de sokkel bevestigd, waardoor zij gemakkelijk te onderhouden en te verplaatsen is. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de juiste oplossing voor uw bedrijf te vinden.

"
Antoine, Agence Centre
Onze producten online
Loading...