Proroll verrijdbare rekken voor het opslaan van producten in een apotheekmagazijn

Apotheekrekken

Zorg voor maximale efficiëntie in uw apotheek met onze Proclass en Prospace+ rekken. Deze sterke, stabiele structuren zorgen voor georganiseerde opslag en snelle toegang tot uw producten. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden. Kies de opslagoplossing die uw medicijnen veilig houdt en uw ruimte maximaal benut. Contacteer ons en transformeer uw werkruimte.

  • maatwerk Op maat
  • fabricage-provost Fabricage Provost

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment OPBERGEN.

Informatie

Apotheekrekken

Apotheekrekken zijn van essentieel belang in apotheken en farmaceutische laboratoria. Ze kunnen uw voorraadbeheer vereenvoudigen en uw geneesmiddelen en producten sneller bereikbaar maken. In ons gamma zijn een aantal oplossingen beschikbaar voor opslag van farmaceutica, waaronder rekken, kasten en rekkensystemen speciaal voor apotheken.

Bij Storacon vindt u een ruime keuze aan rekken die de veiligheid van uw medicijnen garanderen en voldoende ruimte bieden om uw reserves op te slaan. De meeste apotheken gebruiken metalen rekken om hun producten op te slaan. Onze Proclass en Prospace+ rekken zijn van staal, stabiel en zeer sterk en ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Ik heb een project

Proroll : onze verrijdbare rekken

Met Proroll verrijdbare rekken kan u de beschikbare ruimte voor opslag van reservevoorraden optimaal benutten. De rekken komen dan op onderstellen die u kan verplaatsen met behulp van een handwiel, zodat u telkens slechts één gangpad nodig heeft om uw producten te bereiken. Deze oplossing kan tot 80% ruimte besparen. In combinatie met onze Prospace-opslagrekken of onze Proclass-archiefrekken vormen de verrijdbare rekken van Proroll een uiterst efficiënt systeem voor het compacte opslag van farmaceutische voorraden. De verschillende vergrendelingsopties (van één of meerdere rekken tegelijk) maken het een betrouwbare en veilige oplossing.

Ik heb een project

Proroll verrijdbare rekken bij een fabrikant van farmaceutische producten

Promag : onze winkelrekken

Om verkoopruimtes in apotheken in te richten en farmaceutische producten te presenteren vindt u in ons Promag gamma veelzijdige, robuuste, schaalbare en modulaire winkelrekken. Ze zijn verkrijgbaar in 2 hoogtes, 2 dieptes, enkelzijdig of dubbelzijdig. Daarnaast is er nog een breed assortiment van accessoires verkrijgbaar om uw producten optimaal tot hun recht te laten komen : haken, haken voor blisterverpakkingen, draadmanden, enz.

Ik heb een project

Winkelrekken in een apotheek

Loading...