Onderdelenbakken / Stellingbakken

Een onderdelenbak, ook nog stellingbak genoemd, is een bak die kan worden onderverdeeld met verwijderbare tussenschotten. Het is de ideale bak om uw reserveonderdelen, schroeven, elektronische componenten op te slaan.... Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat zeer nuttig is voor een doordachte en ordelijke opslag.

Stellingbakken

De onderdelenbak is verkrijgbaar in verschillende maten, maar zal in de regel smal, diep en laag zijn, omdat hij vaak wordt gebruikt in combinatie met legbordstellingen. Door het aanbrengen van stoppers aan de achterkant van de bakken kunt u deze immers ombouwen tot lades, en met behulp van de tussenschotten en etiketten zo uw kleine onderdelen op een ultracompacte manier opbergen, terwijl u toch een goed zicht op de inhoud behoudt.

Bevoorrading van werkposten

Dit compacte opslagsysteem wordt vaak gebruikt in de buurt van werkposten om technici te voorzien van de kleine onderdelen of componenten die ze nodig hebben voor hun onderhouds- of reparatiewerkzaamheden (in combinatie met een verrijdbaar rek of kast).

In ons uitgebreide assortiment vindt u tal van onderdelenbakken en accessoires zoals tussenschotten, etiketten, etikethouders, stoppers ...

Voor een volledige inrichting van een werkruimte, raadpleeg ons!

Loading...