Metalen trap geïnstalleerd in een Renault technocentrum

Industriële trap

Onze industriële trappen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van werkomgevingen: toegang tot machines, opslagruimtes, looppaden, werkplaatsen en kantoren. Hun robuuste stalen constructie, in combinatie met onze kennis van de normen die gelden voor de installatie ervan, betekent dat we u metalen trappen en treden kunnen aanbieden die zijn afgestemd op uw behoeften en uw activiteit.

  • fabricage-provost Fabricage Provost
  • robuust Robuust
  • normen-veiligheid Veiligheidsnormen
  • maatwerk Op maat gemaakt

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment INRICHTEN.

Informatie

Onze verschillende industriële trappen

In ons ruime gamma vindt u verschillende soorten industriële stalen trappen, elk met zijn eigen kenmerken. Steektrappen zijn de eenvoudigste en meest gebruikte, terwijl draaitrappen eerder geschikt zijn voor kleine ruimtes.

Voor elk van onze industriële trappen kunnen we je leuning-, hekwerk- en plintoplossingen bieden die zijn afgestemd op uw normen, uw activiteit en uw vereisten, of die nu technisch of esthetisch van aard zijn.

Ik heb een project

Rechtstreekse trappen

Een trap met rechtstreekse toegang is een type trap die twee niveaus verbindt zonder dat er een overloop of een verandering van richting nodig is. In tegenstelling tot een trap met een bordes op halve hoogte, bestaat een trap met directe toegang uit een reeks ononderbroken treden die rechtstreeks van het ene naar het andere niveau gaan.

Proplus LP3 metalen platform met geïntegreerde trap in het midden van het platform

Trappen met overloop

Een trap met overloop heeft één of meer tussenniveaus (ook bordessen genoemd) tussen twee hellende trapdelen. Een bordes is een horizontaal platform dat volgens de veiligheidsnormen vereist kan zijn om indien nodig te kunnen rusten of van richting te veranderen.

Proplus LP3 metalen trap met bordes

Ingewerkte trap

Een ingewerkte trap biedt toegang tot het midden van het bovenste niveau of platform. Ideaal voor ruimtes met beperkingen qua ruimte.

Proplus LP3 metalen platform met geïntegreerde trap in het midden van het platform

Draaitrap

Een draaitrap is een trap die in een spiraalvorm rond een centrale as draait. In tegenstelling tot een rechte trap, die rechtstreeks van de ene verdieping naar de andere gaat, bespaart een wenteltrap vloerruimte. Omdat onze industriële trappen gegalvaniseerd zijn, kan onze draaitrapoplossing gemakkelijk buiten worden geïnstalleerd, bijvoorbeeld als nooduitgang.

Metalen wenteltrap van onderaf gezien

Oplossingen voor logistiek en handling

Er zijn  tal van afwerkingsmogelijkheden voor industriële trappen die uw logistiek en goederenbehandeling kunnen vereenvoudigen. Met onze schuifhekken of openslaande hekken en onze kantel- of plooihekken kan u vlot en in alle veiligheid uw gepalletiseerde goederen laden en lossen.

Daarnaast zijn er ook goederenliften en glijgoten om de goederenstromen te versnellen, evenals een volledig assortiment magazijnwagens, vorkheftrucks en stapelaars. Tot slot kunt u met onze scheidingswanden uw ruimte indelen en nieuwe werk- en opslagruimtes creëren.

Ik heb een project

Loading...