Flexibele deuren

Flexibele pendeldeur

Onze flexibele pendeldeuren zijn klapdeuren die naar beide kanten opengaan. Ze zijn geschikt voor gebruik door personen of met vorkheftrucks. De 2 pvc-vleugels schuiven door ertegen te duwen snel en gemakkelijk open. 

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment INRICHTEN.

Informatie

Voordelen van flexibele pendeldeuren

Flexibele pendeldeuren zijn geschikt voor openingen tot 3 x 3 meter. Ze zijn bijzonder praktisch en nuttig in omgevingen zoals fabrieken, werkplaatsen, magazijnen of opslagruimtes en het gebruik ervan biedt een aantal voordelen :

 1. Vlotte doorgang
  Dit is een ideale oplossing voor activiteiten waarbij het een komen en gaan is. Flexibele deuren laten mensen, voertuigen en goederen soepel en snel door, waardoor wachttijden tot een minimum worden beperkt en de operationele efficiëntie wordt verbeterd.
 2. Thermisch isolerend
  Pendeldeuren helpen de kamertemperatuur op peil te houden en verminderen energieverliezen, met name in ruimten met grote temperatuurschommelingen, zoals koelruimten, gekoelde magazijnen en industriële productieruimten.
 3. Geluidsisolerend
  Flexibele pendeldeuren verminderen de geluidsverspreiding tussen verschillende delen van een gebouw, wat nuttig is in lawaaierige werkomgevingen.
 4. Stofwerend en verontreiniging voorkomend
  Flexibele pendeldeuren voorkomen de verspreiding van stof, dampen en verontreiniging tussen verschillende delen van een gebouw, wat belangrijk is voor propere werkomgevingen zoals laboratoria, voedselverwerkende bedrijven en farmaceutische productiefaciliteiten.
 5. Veilig
  Flexibele klapdeuren fungeren als een fysieke barrière, beperken de toegang tot bepaalde ruimtes en beschermen werknemers tegen potentiële gevaren.
 6. Feilloos werkend en onderhoudsvrij
  De pendeldeur behoeft geen speciaal onderhoud en werkt feilloos dag in dag uit. Hierdoor is ze een zeer voordelig alternatief voor roldeuren om uw ruimtes af te sluiten.

Kenmerken van onze flexibele deuren

Frame :

 • Gelakt stalen buisframe (zeer stevig)
 • Sluit op veerkracht door middel van een torsieveer waarvan de sluitkracht instelbaar is; de veer is in de deurstijl geïntegreerd en is beschermd tegen schokken
 • Kan worden vergrendeld in open positie

Vleugels :

 • Flexibel transparant PVC (kristalkwaliteit), overlappend in het midden, 4, 5 of 6 mm dik
 • Bovenste en onderste impactzones in ondoorzichtig PVC
 • Kleuren : grijs RAL 7001, geel RAL 1023 of oranje RAL 2004
 • 3 modellen beschikbaar : transparant, lage opaciteit, hoge/lage opaciteit

Ik heb een project!

Loading...