Metalen trap met houten treden geïnstalleerd in een bedrijfspand om toegang te bieden tot de bovenverdieping
Onze oplossing

Metalen trap

Onze metalen trappen zijn de oplossing bij uitstek voor professionals die op zoek zijn naar duurzame en betrouwbare toegangsoplossingen. Ze kunnen worden gebruikt in industriële, kantoor- en zelfs publiek toegankelijke omgevingen. Onze trappen voor professionals worden op maat gemaakt, rekening houdend met de specifieke behoeften van onze klanten en met alle normen die van toepassing zijn op hun activiteit.

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Onze oplossingen op maat voor uw stalen trappen

Of u nu een werkplaats, fabriek, magazijn, kantoor of publiek toegankelijke ruimte moet uitrusten, wij kunnen u een oplossing op maat aanbieden.

Onze trappen voor werkruimtes

normen-veiligheid

VEILIGHEID

Voldoet aan de normen

robuust

ROBUUST

Gemaakt van staal

Ontdek onze trappen op maat voor uw werkruimte. Ze zijn gemaakt van staal en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Er is ook ruime keuze aan opties als leuningen, borstweringen , tussenbordessen en andere voorzieningen op maat om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Ik heb een project!

Onze trappen voor publieke ruimtes

normen-veiligheid

VEILIGHEID

Voldoet aan de normen

kleuren

AFWERKING

Aangepast ontwerp en aangepaste kleuren

Trappen voor openbare gebouwen zijn onderworpen aan strenge voorschriften die de veiligheid en toegankelijkheid voor mensen met een handicap moeten garanderen. Als eigenaar of beheerder van een openbaar toegankelijk gebouw is het essentieel om trappen te kiezen die aan deze eisen voldoen en tegelijkertijd een esthetisch design en optimale functionaliteit bieden. Dankzij onze ervaring met bedrijfsinrichting en de installatie van platforms en trappen kunnen we u voor uw trappenproject oplossingen bieden die niet alleen voldoen aan de wettelijke vereisten, maar ook aan uw behoeften op het vlak van vormgeving.

Ik heb een project!

Onze soorten metalen trappen op maat

Stalen wenteltrap die van buitenaf toegang geeft tot de 1e verdieping van een gebouw

Steektrappen

Een steektrap is een type trap die in een rechte lijn oploopt zonder bordessen of richtingsveranderingen. Onze steektrap is gemaakt van staal en wordt ondersteund door 2 trapbomen aan de zijkant die kunnen steunen op de structuur van het gebouw of op metalen staanders. Hij kan op 3 manieren geïnstalleerd worden :

  • De rechtstreekse trap verbindt twee niveaus zonder bordessen of richtingsveranderingen, met een ononderbroken reeks treden
  • De trap met overloop heeft rechte delen, bordessen genaamd, tussen twee hellende delen, die een plek bieden om te rusten of van richting te veranderen
  • De ingewerkte trap biedt centrale toegang tot het bovenste niveau of platform, ideaal voor waar minder ruimte beschikbaar is

Draaitrappen

Een draaitrap is een gebogen trap die rond een centrale as draait in een spiraalvorm, waardoor vloerruimte wordt bespaard. Onze draaitrap is van staal en gegalvaniseerd en dus ideaal voor buitengebruik, bijvoorbeeld als toegang of uitgang voor noodgevallen.

web_Provost_Renault_Flins_20210924_107@ACHphoto

Aanpassing en afwerking

We kunnen uw trap aanpassen aan uw technische en esthetische vereisten : breedte van de centrale doorgang, afmetingen van de treden en hun materiaal of bekleding (hout, metaal of antisliplaag), helling van de trap, aantal treden, type leuning en balustrade of kleur van de leuning en andere stalen onderdelen. Om voor al uw vragen een oplossing te bieden, wordt in nauw overleg tussen onze ontwerpafdeling, de regioverantwoordelijke en uzelf een metalen trap op maat ontworpen, zodat u er zeker van kunt zijn dat de normen van fabricage tot plaatsing volledig worden nageleefd.

Dubbele metalen trap die toegang biedt tot verschillende niveaus van een platform in een magazijn]

Trappen, trapladders, opstapjes en toegangsmiddelen

Weet u al waar uw trap komt te staan en wil u snel een model bestellen ? Wij bieden ook metalen trappen online te koop aan, zodat u snel uw lokalen kan inrichten.

Ontdek onze online verkrijgbare trapladders, opstapjes en toegangsoplossingen: eenvoudige trapladders en individuele rolplatforms met 2 tot 14 treden, toegangsplatforms voor afvalcontainers, metalen kantel- en plooihekken voor het lossen van pallets.

Loading...