Metalen stapelpallet, Stapelrack

Op zoek naar een gemakkelijke en snelle manier om extra opslagruimte te creëren ? Dan zijn stapelpallets misschien wel een uitstekende keuze voor u. Stapelpallets zijn een ruimtebesparende en flexibele opslagmogelijkheid die u in een mum van tijd en zonder gereedschap opbouwt en weer afbreekt. Door middel van stangen die u op de 4 hoeken van een pallet in buisconstructie aanbrengt, kan u pallets tot 3 op 1 hoog stapelen. Bij niet-gebruik haalt u de stangen weg en nemen de stapelpallets een minimale ruimte in. Ideaal dus bij pieken in de productie, seizoensgebonden producten of in interne bevoorrading. Maar daarnaast is dit opslagsysteem ook bruikbaar voor transport dankzij zijn hoge stabiliteit. Efficiënt en stabiel hoog stapelen voor de heenreis en compact opslaan bij het lege retourtraject.

Opbouw van een stapelpallet

Stapelpallets zijn als volgt opgebouwd. Onderaan vindt u een stevig laadvlak in buisconstructie dat u naar keuze kan bekleden met een houten of plaatstalen bodemplaat. Op de 4 hoeken van dit laadvlak kan u stangen aanbrengen, die dienen om de stapelpallets op elkaar te stapelen. U kan zo tot 3 stapelpallets boven een pallet stapelen. Bij niet-gebruik kan u gewoon de stangen verwijderen en zo nemen de stapelpallets opnieuw heel weinig plaats in.


Accessoires voor de bekleding van de zijwanden

Om uw producten nog beter te beschermen kan u ook kiezen voor verschillende types zijwanden die moeiteloos aan de stangen bevestigd worden. Zo zijn er zijwanden in buisconstructie en in rooster die u op 2, 3 of 4 plaatsen kan aanbrengen.

Loading...