Inpaktafel

inpaktafel vereenvoudig uw ordervoorbereiding offerte aanvragen

Voor wie regelmatig goederen moet inpakken of bestellingen verzendklaar maken of conditioneren is een professionele inpaktafel een onmisbaar hulpmiddel dat veel tijdwinst kan opleveren. Met alle mogelijke accessoires binnen handbereik zullen uw inpakactiviteiten immers sneller en efficiënter verlopen. In het gamma van Storacon ontdekt u professionele inpaktafels in verschillende uitvoeringen en afmetingen die geschikt zijn voor elke omgeving : magazijn, distributiecentrum, winkel, werkplaats, orderverzameling … Er is keuze tussen een volledig samengestelde inpaktafel met standaard uitrusting of een modulaire inpaktafel die u zelf aanvult uit een ruim assortiment aan accessoires.

Filtrer les produits
    Vanaf à

Standaard inpaktafel met basisuitrusting voor inpakactiviteiten

De standaard inpaktafel is uitgerust met 1 snijstandaard, 2 rolhouders (1 voor inpakpapier of kraftpapier en 1 voor noppenfolie of luchtkussenfolie) en 2 legborden om verpakkingsmateriaal zoals kartonnen dozen, plakband, etiketten, enz. bij de hand te houden.


Modulaire inpaktafel zelf samen te stellen volgens uw behoeften

De modulaire of uitbreidbare inpaktafel kan u volledig zelf samenstellen volgens uw specifieke behoeften, met keuze uit een ruim gamma van toebehoren zoals lades, een toetsenbordlade of muislade, extra verlichting, een ophangsysteem voor bakken, een standaard voor beeldscherm, een papiermandhouder, een bijzettafeltje, enz.