Mensen houden een vergadering in een kantoor gebouwd met M85 scheidingswanden

Kantoorinrichting op maat

Ontdek onze oplossingen op maat om extra kantoorruimtes te creëren in uw bedrijf in de beschikbare ruimte. Of het nu om een klein bedrijf gaat of een grote organisatie, een efficiënte, functionele en stijlvol aangename werkruimte speelt een belangrijke rol op het vlak van de productiviteit en het welzijn van uw werknemers. Wij bieden een aantal op maat gemaakte oplossingen voor een efficiënte kantoorinrichting.

Van ontwerp tot installatie : onze ontwerpafdeling en onze regioverantwoordelijken werken nauw met u samen om een werkomgeving op maat te creëren die uw bedrijfsidentiteit weerspiegelt en tegelijkertijd de beschikbare ruimte optimaal benut.

  • ruimtebesparend Ruimtebesparend
  • personalisatie Aanpasbaar
  • eco Budgetvriendelijk

Online kopen

Wil u graag online producten kopen?

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Technische informatie

Onze oplossingen op maat voor uw kantoor

M85 kantoorwanden

Onze M85 scheidingswanden zijn ontworpen om werkplekken, showrooms, openbare ruimtes, kantoren en vergaderruimtes te creëren. M85-scheidingswanden zijn zowel functioneel als esthetisch en kunnen worden aangepast aan uw behoeften en beperkingen. Een breed scala aan afwerkingen, kleuren en accessoires geeft u creatieve vrijheid, met respect voor de visuele identiteit van uw bedrijf :

  • Keuze uit scheidingswanden zonder beglazing of met gedeeltelijke of volledige beglazing
  • Een ruime keuze aan paneelkleuren, aluminium afwerkingen en profielkleuren
  • Openslaande houten deuren met of zonder oculus (rond of vierkant), met een ruime keuze aan kleuren
  • Enkele of dubbele openslaande of schuifdeuren met aluminium kozijnen, met gedeeltelijke of volledige beglazing
  • Klapdeuren met ronde oculus, 1 of 2 vleugels en keuze uit 6 kleuren (wit, blauw, geel, groen, rood of grijs)

Ik heb een project

SLI_056_PROVOST-EXP-H_WEB

Vaste en mobiele scheidingswanden

In een moderne werkomgeving is flexibiliteit essentieel, zich snel kunnen aanpassen aan veranderde behoeften of aan veranderde werkwijzen levert soms veel tijdwinst op. Met onze vaste of mobiele kantoorwanden kan u dezelfde beschikbare ruimte anders inrichten om in te spelen op die noden. Ze zijn verkrijgbaar in hoogtes van 1600 mm of 1800 mm en in een versie zonder of met gedeeltelijke beglazing. U kan ze gemakkelijk verplaatsen of anders organiseren bij veranderde behoeften. Een flexibele oplossing dus voor een evoluerende werkomgeving. 

Ik heb een project

256001501-CLOISONNETTE

Kantoor- en archiefmeubilair

Ontdek al onze oplossingen om uw kantoren in te richten en onze kantoormeubelen die online te koop zijn. Ergonomische stoelen en tafels helpen spierpijn te verminderen en de werkhouding te verbeteren, terwijl groene muren een vleugje groen toevoegen, wat goed is voor de mentale en fysieke gezondheid. Kantoorkasten bieden praktische en aantrekkelijke opbergoplossingen voor een georganiseerde werkplek. Tot slot zorgen onze kantoorrekken ervoor dat u uw archieven efficiënt kunt organiseren terwijl u de opslagruimte tot een minimum beperkt.

Ik heb een project

Tips & advies
Bertrand Helle
"

"Personaliseer uw gemeenschappelijke ruimtes en richt uw kantoren optimaal in dankzij de verplaatsbare scheidingswanden van Storacon. Er is een ruime keuze aan kleuren en aluminium afwerkingen (deuren, tapijt- of PVC-tegels). Onze scheidingswanden kunnen ook worden gecombineerd met een PROPLUS LP3-tussenvloer."

"
Bertrand, Agence Nord.
Loading...