3D-diagram van opslagoplossingen voor doe-het-zelfwinkels
Onze oplossing

Winkelrekken

Ontdek onze opslag- en inrichtingsmogelijkheden voor alle soorten winkels, van kleine handelszaken tot supermarkten. Met meer dan 60 jaar ervaring kunnen we u helpen met onze Redstock-divisie, die gespecialiseerd is in winkelinrichting en de installatie van rekken en opslagoplossingen voor winkels.

Ons team van regioverantwoordelijken en onze ontwerpafdeling gaan in nauw overleg met u op zoek naar oplossingen die zijn afgestemd op uw bedrijf, of het nu gaat om een superette, een speciaalzaak of een megamarkt.

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Onze opslag- en inrichtingsmogelijkheden voor uw winkel

Welke oplossingen ?

We zijn al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in opslag en bedrijfsinrichting en kunnen een breed scala aan oplossingen voor uw winkel bieden :

 • Winkelrekken voor opslag en presentatie van alle soorten goederen of producten
 • Palletrekken en zelfdragende constructies voor opslag van reservevoorraden
 • Tussenvloeren voor opslag en voor publieke ruimtes
 • Handmatige en gemotoriseerde transportoplossingen voor uw producten

Voor welk type bedrijf?

Ons regioverantwoordelijken en onze ontwerpafdeling geven u graag advies over winkelrekken, opslag en behandeling van goederen en inrichtingsmogelijkheden voor alle soorten winkels :

 • Superettes en buurtwinkels
 • Supermarkten en speciaalzaken
 • Voedingswinkels
 • Bouwmarkten
 • Doe-het-zelf-supermarkten

Winkelinrichting en opslag van reservevoorraden

fabricage-provost

PRODUCTIE

Provost

ruimtebesparend

RUIMTE BESPAREN

Ruimte optimaliseren

Vertrouw op ons voor de inrichting van uw winkel en en uw magazijn. Onze rekken en winkelrekken op maat zorgen voor een inrichting precies op maat, aangepast aan uw bedrijf en ruimte. Onze teams van experts begeleiden u bij elke stap, van ontwerp tot installatie, om ervoor te zorgen dat uw indeling zowel functioneel als aantrekkelijk is.

Ik heb een project!

Toepassingen met onze rekken

Bekijk enkele toepassingen van stalen rekken in winkels en verkoopruimtes. Of u nu een opslagmagazijn wil inrichten of de voorraadruimte van een kleine verkoopruimte, wij kunnen u het juiste meubilair en de juiste rekken voor uw goederen bieden.

Ik heb een project!

Onze oplossingen voor bouwmarkten

divisie_redstock_logo

Onze divisie Redstock, specialist in winkelinrichting en bouwmarkten, ontwerpt, produceert en installeert opslag- en displayoplossingen voor doe-het-zelfwinkels.

Ontdek hun expertise in het presenteren van de goederen van hun klanten.

Ik heb een project!

Promag 3 : onze winkelrekken voor uw verkoopruimte

Gondels en displays in een bouwmarkt om tuingereedschap te tonen

Promag 3 winkelrekken zijn de ideale oplossing om uw producten te presenteren en promoveren. Ze zijn verkrijgbaar in enkel- of dubbelzijdige versies, in twee hoogtes en twee dieptes en passen zich perfect aan de ruimte in uw winkel aan. Dankzij hun montagesysteem (met start- en aanbouwmodules) kunt u schappen van onbeperkte lengte maken. Hun plaatmetalen of geperforeerde achterwanden bieden ook een grote flexibiliteit als het gaat om het effectief en aantrekkelijk presenteren van uw producten.

Met een groot aantal accessoires, zoals legborden, plinten, tussenschotten, draadmanden, enkele en dubbele blisterhaken en etikethouders, kan u met de Promag 3 winkelrekken de presentatie van uw goederen aanpassen aan uw behoeften. De schappen kunnen worden gekanteld zodat het gemakkelijker wordt om producten van het bovenste niveau te zien en te pakken. Voeg plexiglas frontpanelen en dwarsschotten toe voor een nog stijlvollere en effectievere presentatie van uw producten.

Winkelrekken bekijken

Wat is een winkelrek ?

Een winkelrek is een meubel dat in winkels wordt gebruikt om producten uit te stallen en aan te bieden voor verkoop. Het bestaat meestal uit verstelbare en aanpasbare schappen, zodat goederen met uiteenlopende vormen en afmetingen telkens perfect gepresenteerd kunnen worden. Winkelrekken kunnen enkel- of dubbelzijdig zijn.

Hoe kan ik de opslagruimte in mijn winkel optimaliseren ?

Om uw opslagruimte te optimaliseren, kan u oplossingen overwegen zoals hoogbouw rekken, verrijdbare rekken of de constructie van een tussenvloer, rekening houdend met uw specifieke behoeften en de beperkingen van uw magazijn. Met deze oplossingen, in combinatie met efficiënte opslagmethoden (LIFO, FIFO, enz.), kunt u de oppervlakte van uw magazijn of opslagruimte optimaal benutten.

Wat is het verschil tussen vaste en mobiele rekken ?

Vaste rekken zijn een permanente structuur die aan de vloer wordt bevestigd en niet kan worden verplaatst. Mobiele rekken daarentegen worden op rails gemonteerd en kunnen gemakkelijk worden verplaatst om de opslagruimte te optimaliseren. Mobiele rekken zijn vooral geschikt voor kleine ruimtes, terwijl vaste stellingen beter geschikt zijn voor winkels met voldoende ruimte voor permanente structuren.

Welk type stellingen moet ik gebruiken om mijn palletgoederen op te slaan ?

Er zijn verschillende oplossingen om de opslag van uw goederen op pallets te optimaliseren :

 • Traditionele palletstellingen : dit is het meest gebruikte opslagsysteem, geschikt voor veel soorten pallets en met directe toegang tot elke pallet.
 • Dynamische palletstellingen : dit systeem maakt gebruik van hellende rollenbanen om pallets naar voren te laten glijden, waardoor de voorraad beter roteert en de ruimte wordt geoptimaliseerd.
 • Inrijstellingen en doorrijstellingen : ideaal voor de massa-opslag van identieke pallets, dit type stelling bespaart aanzienlijk ruimte door het aantal gangpaden te verminderen.
 • Pallet-shuttle stellingen : een pallet-shuttle is een automatisch opslag- en ophaalsysteem dat gebruikt wordt in magazijnen. Het bestaat uit een autonoom voertuig (shuttle) dat op rails door de gangpaden van de stellingen rijdt, de pallets transporteert en op hun opslaglocatie plaatst, waardoor de ruimte en de efficiëntie van de opslagactiviteiten worden geoptimaliseerd.

Loading...