Euronorm stapelbakken

Ontdek ons uitgebreide gamma van stapelbare / nestbare bakken geschikt voor uiteenlopende activiteiten als opslag, logistiek, transport, distributie, orderverzameling en catering. In meerdere afmetingen en uitvoeringen : euronorm maten 300 x 200 mm, 400 x 300 mm, 600 x 400 mm en 800 x 600 mm, al dan niet met grijpopening aan voorzijde voor order picking, met opengewerkte wanden of volle wanden, met open of gesloten handgrepen …

Euronorm stapelbakken voor een veilige opslag en vlekkeloze goederenbehandeling

Onze Silverline euronorm stapelbakken zijn geschikt voor stockeren of behandelen van zowel bulk- als stukgoederen. Deze plastic bakken zijn uiterst robuust dankzij de dubbelwandige hoeken en verstevigde zijwanden en hebben bovendien een gladde bodem en afgeronde hoeken voor geautomatiseerde goederenbehandeling (rollenbanen, doorrolstellingen). Schokbestendig en duurzaam. De verschillende euronorm formaten zijn onderling stapelbaar en passen perfect op europallets (1200 x 800 mm) of blokpallets (1200 x 1000 mm). Deze kunststof bakken kunnen heel hoog gestapeld worden zonder aan stabiliteit in te boeten. Om de inhoud stofvrij te houden bestaan er ook verschillende deksels als accessoire : oplegdeksels, scharnierdeksels, krokodildeksels. Door een gladde afwerking van de binnenzijde zijn ze bovendien vlot te reinigen.

Pendelbakken voor distributie-activiteiten en efficiënte retourtrajecten

Voor een veilig transport en efficiënte retourtrajecten opteert u best voor onze pendelbakken, ook wel transportbakken of distributiebakken genoemd. In gevulde toestand zijn zij stapelbaar. Wanneer zij leeg zijn, draait u ze om en zijn ze nestbaar. Zo kan u tot 65 % aan ruimte besparen bij lege retourtrajecten. Door gebruik te maken van de verzegelingsclips kan u bovendien de inhoud van uw verzendingen beschermen tegen diefstal. Met deksels in 6 verschillende kleuren die door een vernieuwend scharniersysteem gemakkelijk en snel kunnen aangebracht of verwisseld worden, kan u de kleuren combineren en zo gemakkelijk ordenen en identificeren.

Stapelbakken met grijpopening voor een efficiënte order picking

Sommige van onze stapelbakken kunnen ook gebruikt worden voor orderverzameling. Zij hebben een grijpopening vooraan. Voorts kan u dankzij accessoires als doorkijkluikjes de inhoud blijven zien en toch stofvrij houden. Al deze bakken hebben een etikethouder zodat u gemakkelijk kan ordenen, snel identificeren en vlot order picken. Dankzij accessoires als inzetbakjes kan u deze bakken nog verder op een overzichtelijke manier indelen voor opslag van verschillende onderdelen in één bak.

Voedingsgeschikte stapelbakken voor horeca en catering activiteiten

Voor gebruik van onze stapelbakken in combinatie met voedingswaren, controleer altijd of de bakken levensmiddelengeschikt zijn. Sommige van onze stapelbakken zijn leversmiddelengeschikt maar er is ook een aparte rubriek kunststof bakken voor voeding catering. Voor catering activiteiten kunnen sommige van die bakken uitgerust worden met vakverdelingen voor glazen of flessen.

Stapelbakken personaliseren

Voorts kunnen al onze stapelbakken gepersonaliseerd worden met opdruk van bedrijfsnaam, bedrijfsgegevens of logo. Contacteer ons voor een offerte op maat.

Loading...