handling pallet op maat voor kajaks
Onze oplossing

Pallet op maat

Handling pallets op maat zijn een ideale oplossing voor bedrijven die hun opslagruimte willen optimaliseren en hun operationele efficiëntie willen verbeteren.

Door de afmetingen, materialen en veiligheidskenmerken van de pallets aan te passen, zijn ze perfect geschikt voor de specifieke behoeften van elk bedrijf en bieden ze talloze voordelen. In samenwerking met onze ontwerpafdeling kunnen we pallets ontwerpen die volledig zijn afgestemd op uw producten.

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

De voordelen van onze handling pallets op maat

Uw behoeften begrijpen

Wij kunnen onze handling pallets op maat van uw bedrijf ontwerpen rekening houdend met uw specifieke behoeften en zo voor een optimale opslagoplossing zorgen, zowel op het vlak van afmetingen, gebruikte materialen als veiligheidskenmerken.

Unieke pallets

Met handling pallets op maat afgestemd op uw producten, kan u de opslagruimte nog beter benutten en de behandelingskosten verlagen.

Pallets op maat voor de industrie

maatwerk

ONTWERP

op maat

fabricage-provost

GEFABRICEERD DOOR

Provost

Bogend op ruim 60 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte oplossingen voor goederenbehandeling, heeft Storacon-Provost Group ook een breed assortiment van pallets voor de industrie ontwikkeld.

Afhankelijk van uw behoeften kunnen we samen met ons ontwerpbureau een pallet creëren die perfect overeenkomt met de afmetingen van de te hanteren producten.

Ontdek de oplossing

Pallets op maat voor meubilair voor evenementen

maatwerk

ONTWERP

Op maat

fabricage-provost

GEFABRICEERD DOOR

Provost

Meubilair voor evenementen slaat u best op pallets op. Zo kan u het namelijk efficiënt en compact opslaan en het gemakkelijk identificeren en terugvinden telkens u het nodig hebt. Bovendien beperkt u ook de kans op beschadiging of verlies en houdt u de kosten voor behandeling en transport laag. Tal van voordelen dus die van onze pallets op maat een must maken voor elk geslaagd evenement.

Ontdek de oplossing

Aanpasbare pallets

maatwerk

ONTWERP

Op maat gemaakt

fabricage-provost

Productie

Provost

Onze ontwerpafdeling kan ook een aanpasbare handling pallet ontwerpen op uw maat. We beginnen met een standaardpallet uit ons assortiment en houden rekening met uw eisen op het gebied van belasting, gebruik, transport en veiligheid, zodat we onze standaardpallet kunnen aanpassen en u een oplossing kunnen bieden die volledig is aangepast aan uw behoeften.

Ontdek de oplossing

Focus op onze ontwerpafdeling

Een project ontwerpen in het ontwerpbureau

Uw project van A tot Z

Onze ontwerpafdeling, die gespecialiseerd is in het ontwerpen van handling pallets op maat, heeft heel wat te bieden :

  • Een ontwerp op maat dat uw goederenbehandeling optimaliseert en kans op schade aan of verlies van goederen minimaliseert, rekening houdend met uw specifieke behoeften en de te vervoeren producten
  • Geavanceerde technische expertise dankzij een team specialisten dat de complexe problemen oplost die gepaard gaan met de behandeling van specifieke producten
  • Minder risico’s bij ingebruikname doordat de pallets grondige analyses, tests en simulaties ondergaan om te garanderen dat ze voldoen aan de vereiste kwaliteits- en veiligheidsnormen
  • Een doordachte en duurzame oplossing op maat rekening houdend met criteria zoals maximale laadcapaciteit, gebruiksomstandigheden (temperatuur, vochtigheid, enz.), logistieke vereisten van magazijnen of transportsystemen en gezondheids- en veiligheidsvereisten.

Kortom, laat onze ontwerpafdeling uw pallet op maat realiseren, afgestemd op uw specifieke behoeften, het verlaagt de kosten voor goederenbehandeling en beperkt risico’s. 

Ik heb een project!

Criteria voor palletontwerp op maat

Met welke criteria moet u rekening houden bij het ontwerpen van uw pallet ?

Bij het ontwerpen van een op maat gemaakte transportpallet is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Ten eerste is de transportomgeving een belangrijke factor. Wordt de pallet gebruikt voor binnen- of buitenopslag ? Het type opslag moet ook worden gespecificeerd, bijvoorbeeld in palletstellingen of legbordstellingen. De opslaglocatie is ook belangrijk, aangezien de pallets die in een magazijn worden gebruikt niet dezelfde zijn als die in een fabriek of werkplaats.

Je moet ook precies definiëren welke onderdelen en goederen vervoerd moeten worden. Het is belangrijk om het type onderdelen, hun afmetingen, gewicht, materiaal, verpakking, laadcapaciteit en laadmethode (homogeen of niet homogeen) in detail te beschrijven.

Bij het ontwerpen van een op maat gemaakte pallet voor handling moet ook rekening worden gehouden met de logistieke stroom en behandeling : hoeveelheid onderdelen, laadhoogte, laadmethode (handmatig, machinaal), stapelbaarheid, transportmethode of handling apparatuur (pallettruck, vorkheftruck, stapelaar, enz.).

Door met al deze factoren rekening te houden, kunnen we een op maat gemaakte pallet ontwerpen die perfect aan uw behoeften voldoet.

Zij vertrouwden op Storacon - Provost Group

web_PROVOST_Naturopera_20221123_006@ACHphoto

Naturopera

Een Frans palletrek voor een Franse fabrikant
web_PROVOST_Arthrex_20221207_032@ACHphoto

Arthrex

Logistiek medische hulpmiddelen
A7896_Kuchly_S-Levaillant

Denis Kuchly Groep

Uitbreiding van een onderdelenwinkel
Dubbelzijdige palletstellingen

Anios

Opslag van pallets met ontvlambare hygiëneproducten

Loading...