Kantoorrekken

Ontdek ons aanbod van plaatstalen rekken, in talrijke afmetingen en uitvoeringen, voor een efficiënte en esthetische inrichting van uw kantoor. Speciaal ontworpen voor opbergen van kantoorbenodigdheden, hangmappen, ordners … Het Proclass gamma, gericht op kantoor en archiefruimtes, is gemakkelijk te monteren en kan naargelang uw behoeften aangepast of uitgebreid worden.

Proclass : een compleet gamma metalen rekken voor kantoor

De kantoorrekken van Storacon bestaan in 3 verschillende uitvoeringen. De open versie heeft geen zijwanden noch achterwand. De halfopen versie heeft geen achterwand maar wel zijwanden. De gesloten versie heeft zowel achterwand als zijwanden. Elke versie bestaat in 3 verschillende lengtes : 800, 1000 en 1200 mm. Een opstelling bestaat ofwel uit een startmodule die volledig autonoom opgesteld wordt, of een startmodule waarop u een of meerdere aanbouwmodules aansluit. Het gamma telt voorts 6 standaard hoogtes : 1000, 1800, 2000, 2200, 2450 of 2600 mm. Voor de hoogste modellen bevelen wij u materiaal als een opstapje of trapladder aan om ook de bovenste legborden ten volle te kunnen gebruiken. Al onze kantoorrekken hebben een diepte van 360 mm, de ideale afmeting om hangmappen, ordners, dossiermappen, tijdschriften, boeken en dergelijke overzichtelijk en compact op te slaan.


Handige accessoires voor een efficiënt archief en klassement

In ons uitgebreide assortiment vindt u tal van accessoires om nog efficiënter en compacter te archiveren en klasseren.

  • - Uitschuifbaar legbord : om dossiers, mappen, tijdschriften … ter plaatse aan het rek zelf te kunnen raadplegen
  • - Draadstaal of plaatstaal tussenschotten : naar believen verplaatsbare tussenschotten om ordners, boeken enz. gemakkelijk en overzichtelijk te ordenen
  • - Uitschuifbaar kader voor hangmappen : vergemakkelijkt het raadplegen van dossiers in hangmappen
 


Afwerking met deuren voor meer orde, vertrouwelijkheid en netheid

De volledig gesloten versie van het Proclass kantoorrek kan nog extra uitgerust worden met 2 types deuren : een openklapdeur of een vouwdeur. Zo kan u van een kantoorrek een kantoorkast maken en er de inhoud beter in beschermen.


Inrichting van volledige kantoorruimtes

Bogend op ruim 30 ervaring als ontwerper en fabrikant van rekken en stellingen, kunnen wij voor elke kantooromgeving maatwerk leveren dat voldoet op het vlak van comfort, veiligheid, stabiliteit en duurzaamheid. Onze regioverantwoordelijke begeleidt u vanaf de fase van het opmeten tot de dag van de montage. Heeft u een project of wil u graag advies inzake opslag van archieven of dossiers ? Contacteer ons voor een vrijblijvende evaluatie door ons studiebureau of een gratis offerte op maat.

Loading...