Verzinkte draadafdekking voor palletrek

Bekleding en roosters voor palletrekken

Onze bekleding en roosters voor palletrekken zijn een uitstekend hulpmiddel voor de opslag van losse producten of kartonnen dozen die kleiner zijn dan een pallet.

Verkrijgbaar in vijf verschillende materialen : draadgaasroosterNovopan en aaneengesloten of opengewerkt vurenhout (goedkopere versie). Het gebruik van bekleding en roosters voor palletstellingen kan de veiligheid en efficiëntie van productopslag aanzienlijk verbeteren, door te voorkomen dat producten vallen en door arbeidsongevallen te voorkomen.

  • fabricage-provost Fabricage door Provost
  • eenvoudige montage Eenvoudige montage
  • robuust Robuust

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment OPBERGEN.

Informatie

Soorten bekleding

De bekleding van een palletstelling is een essentieel element om de veiligheid en betrouwbaarheid van de opslagfaciliteit te garanderen. Er zijn verschillende soorten bekleding beschikbaar voor palletstellingen :

Bekleding van draadgaas

Deze bekleding is gemaakt van gelast draadgaas met een maaswijdte van 100 x 50 mm en draad met een diameter van 3 mm. De randen van het draadgaas legbord zijn omgeslagen over de ligger waardoor de goederen zonder hapering kunnen geladen of gelost worden. Een draadgaas legbord laat meer licht door, geeft u een beter overzicht over de goederen en laat water weglopen als er een sproeisysteem wordt gebruikt.

_DSC7741

Roosterpaneel

Een roosterpaneel is geschikt voor zwaardere lasten en biedt hetzelfde voordeel in combinatie met sprinklerinstallaties.

niveau-propal-3-met-draad-tablet

Novopan paneel

Gemaakt van houtvezels en zaagsel die onder hoge druk aan elkaar zijn gelijmd, is dit 19 mm dikke houten paneel sterk en slijtvast.

image-propal-baai-3-met-bekleding-agglo

Vlonders van vurenhout, aaneengesloten of opengewerkt

Een budgetvriendelijke bekleding waarop u pallets met uiteenlopende formaten steeds veilig kan deponeren.

niveau-propal-3-met-sapin-doorgang

Dynamische bekleding

Deze bekleding transformeert een statisch palletrekniveau in een dynamische oplossing voor kartonnen dozen. Ze bestaat uit 3 modules van 12 rails met loopwieltjes van 1,5 mm gegalvaniseerd staal en past op alle liggers met een breedte van 50 mm.

315700110-recouvrement-dynamique

Voordelen van bekleding en roosters voor palletstellingen

De bekleding van palletrekken is een essentieel element. Ze kan een aantal voordelen bieden, waaronder meer lichtinval, beter overzicht, verhoogde veiligheid, bescherming tegen vallende kleine voorwerpen en veilige en vlotte picking van goederen.

Bovendien kunnen bepaalde soorten bekleding, zoals die van draadgaas, het gebruik van sprinklers vergemakkelijken en water laten weglopen. Als u de veiligheid en efficiëntie van uw opslagfaciliteit wilt verbeteren, overweeg dan te investeren in kwalitatieve bekleding voor uw palletstellingen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze opties en hoe ze uw opslagsysteem kunnen verbeteren.

Wij kunnen u begeleiden bij het kiezen van de juiste bekleding voor uw rekken, afhankelijk van de producten die moeten worden opgeslagen. Vraag een offerte aan !

IK HEB EEN PROJECT

Loading...