_DSC7754
Onze oplossing

Industriële en tertiaire scheidingswanden

Industriële ruimtes zijn vaak erg grote ruimtes zonder afbakening en met weinig functionaliteit. Verwijderbare industriële scheidingswanden zijn een snelle en eenvoudige oplossing om deze ruimtes om te bouwen en nieuwe ruimtes te creëren.

Verplaatsbare scheidingswanden kunnen ook worden gebruikt in de tertiaire sector om kantoorruimtes te creëren. Focus op de verschillende soorten scheidingswanden.

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Scheidingswanden voor alle activiteitensectoren

Industriële scheidingswanden, of ze nu van plaatstaal of draadgaas zijn, vereisen een zorgvuldige beoordeling van uw specifieke behoeften, met name op het gebied van veiligheid, geluidsisolatie, modulariteit en esthetiek, rekening houdend met de functie van de ruimte, de uitgevoerde activiteiten en de wettelijke normen in uw sector.

Tegelijkertijd bieden we ook een gamma tertiaire wanden of kantoorwanden, waaronder systeemwanden voor de inrichting van kantoren en afgesloten ruimtes, maar ook wanden die kunnen worden gebruikt om ruimtes af te bakenen zonder ze volledig af te sluiten. Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke behoeften op het vlak van scheidingswanden te bespreken en de beschikbare opties te bekijken.

Industriële scheidingswand

fabricage-provost

PRODUCTIE

Proost

modulariteit

MODULARITEIT

En ontwerp op maat

Industriële gaasschotten zijn een uitstekende manier om de toegang tot gevoelige gebieden en werkplekken in fabrieken, winkels, magazijnen of andere industriële omgevingen te beveiligen en te controleren. Ze bieden controle zonder het zicht te belemmeren. Ze kunnen worden geïnstalleerd zonder ingrijpende werkzaamheden of wijzigingen aan het elektriciteits-, verwarmings- of airconditioningsnetwerk.

Ik heb een project!

Afneembare werkplaatsscheiding

eco

ECONOMISCH

En flexibel

Verwijderbare werkplaatsscheidingswanden zijn ideaal voor het creëren van specifieke ruimtes in werkplaatsen of magazijnen, zoals kantoor-, vergader- of pauzezones. Ze kunnen worden gebruikt om ruimtes te isoleren en zijn tegelijkertijd stevig en gemakkelijk te verplaatsen.

Ik heb een project!

Modulaire kantoorwand

fabricage-provost

PRODUCTIE

Proost

kleuren

AESTHETISCH

En flexibel

Modulaire kantoorwanden zijn een uitstekende manier om werkplekken op te delen en hele kantoorverdiepingen te creëren, of het nu gaat om magazijnen, winkels, hoofdkantoren of lokale overheden. Ze bieden verschillende opties die passen bij uw ruimte en budget.

Ze kunnen worden gebruikt om werkplekken te scheiden, speciale ruimtes voor vergaderingen te creëren of zelfs ruimte te bieden voor opslag. Bovendien kunnen ze worden gedemonteerd en verplaatst als uw behoeften veranderen.

Ik heb een project!

Kantoorscherm

eco

ECONOMISCH

en modulair

Wil je je ruimte organiseren zonder gesloten kantoren te moeten maken? Kies dan voor kantoorwanden. Ze verminderen lawaai en bieden privacy tegen lagere kosten.

Kantoorwanden zijn ook zeer flexibel en kunnen gemakkelijk worden verplaatst of herschikt om te voldoen aan de behoeften van verschillende werknemers. Het is de voordeligste oplossing om uw kantoren in te richten

Ik heb een project!

Realisatie op maat

Bij Storacon bieden we scheidingswanden op maat aan, die we perfect kunnen afstemmen op uw bedrijfsomgeving. Onze ontwerpafdeling werkt nauw met u samen om scheidingswanden te ontwerpen en te bouwen die voldoen aan uw specifieke behoeften op het gebied van veiligheid, isolatie en inrichting. Dankzij ons brede assortiment materialen, afwerkingen en aanpassingsmogelijkheden kunnen we unieke industriële scheidingswanden creëren in de afmetingen van uw keuze.

Ik heb een project!

Loading...