Droogdok met buitenopslagrekken voor boten en een vorkheftruck

Bootopslag

Ontdek onze oplossingen voor bootopslag, winteropslag en dry port. Met ons Nautirack bootrek kunt u uw boten opslaan in een maritieme omgeving : water, zout en sterke wind.

Hebt u een bootopslagoplossing op maat nodig ? Neem contact op met onze regioverantwoordelijken, die u kunnen adviseren over winterstalling en bootopslag.

  • maatwerk Op maat gemaakt
  • fabricage-provost Fabricage door Provost
  • robuust Robuust

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment OPBERGEN.

Informatie

Sla uw boten veilig op met Nautirack

Ons Nautirack bootrek is ontworpen voor winteropslag van boten in een maritieme omgeving. Verkrijgbaar in verschillende formaten, kunnen we u ook een oplossing op maat bieden op basis van uw oppervlakte en de soorten boten die moeten worden opgeslagen. De Nautirack dry port heeft vele voordelen :

  • Veiligheid : in de berekeningstabellen van Nautirack vindt u alle gegevens over hun resistentie in een mariene omgeving (sterke wind). Ze zijn gecertificeerd door Bureau Veritas en voldoen aan de EUROCODE 1 normen.
  • Onze Nautirack bootopslagoplossing is eenvoudig te monteren en te demonteren en u heeft er geen bouwvergunning nodig. Het kan worden uitgerust met beplating, een windscherm of een groene wand om het geheel te laten passen in het kustlandschap. Droge opslag bevrijdt jachten ook van de noodzaak om antifouling aan te brengen, dat schadelijk is voor de zeefauna.
  • Behandeling : structuren die zijn ontworpen en berekend op behandeling met vorkheftrucks en het laden en lossen van boten. Alle elastoplastische berekeningen zijn uitgevoerd in overeenstemming met de huidige Europese regelgeving.

Voor de opslag van uw boten op maat vinden onze experts de oplossing die aan uw specifieke behoeften voldoet. Neem nu contact met ons op om de oplossing te vinden voor uw problemen met winterstalling en droogdokken.

Ik heb een project

Binnenopslag

Onze Nautirack bootopslagoplossing kan zowel buiten als binnen in bestaande magazijnen worden gebruikt. Het kan worden uitgebreid tot 3 niveaus (plus de vloer), zodat u de hoogte van uw gebouw volledig kan benutten en het beheer van de opgeslagen boten kan optimaliseren. De breedte van onze rekken kan ook worden aangepast aan het type boot dat wordt opgeslagen en we kunnen opslagoplossingen bieden voor elk type boot.

Ik heb een project

Binnenopslag voor boten

Buitenopslag

Nautirack is ontworpen voor het mariene milieu : de structuren zijn ontworpen en gecertificeerd om water, zout en sterke wind te weerstaan. Er wordt ook voldaan aan seismische regelgeving en EUROCODE 1 normen. Het ontwerp van de Nautirack structuren en hun conformiteit zijn gecertificeerd door Bureau Veritas.

Om op te gaan in het landschap en de kustlijn niet te ontsieren, kunnen deze constructies worden voorzien van beplanting, windschermen en roosters of bekleding.

Hierdoor past de droge haven naadloos in zijn omgeving.

Ik heb een project

Outdoor boat storage

Jetski opslag

Nautirack kan qua afmetingen ook worden aangepast om kleine boten, zodiacs of jetski's op te slaan. Net als onze oplossingen voor boten kan de Nautirack voor jetski's of kleine vaartuigen zowel binnen als buiten worden gebruikt, in overeenstemming met alle geldende normen.

Ik heb een project

Jetski-opslag

Loading...