abri-metallique-lp3

Industriële metalen overkappingen

Ontdek onze industriële metalen overkappingen voor alle soorten toepassingen : opslag en lossen van goederen, carports, bescherming tegen slecht weer of om te voldoen aan wettelijke opslagvereisten.

Onze regioverantwoordelijken en onze ontwerpafdeling zoeken samen met u de oplossing  die volledig voldoet aan uw behoeften, vereisten en budget.

  • fabricage-provost Fabricage Provost
  • robuust Robuust
  • maatwerk Op maat gemaakt

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment OPBERGEN.

Informatie

Structuur van onze industriële overkappingen

Onze industriële overkappingen zijn gebaseerd op onze Proplus LP 3 metalen tussenvloer. Het Proplus LP3-platform is ontworpen in overeenstemming met de Eurocode-normen, voldoet aan DTU 51.3 en is CE-gecertificeerd. Het bestaat uit 4 basiselementen : staanders om de belasting te verdelen, primaire liggers die met bouten aan de staanders zijn bevestigd, secundaire liggers en een bekleding die is aangepast aan de opslagvereisten (plaatstaal, lichtdoorlatend composiet, houten of metalen vloer, enz.)

De structuur kan ook worden versterkt met stutten en dwarsbalken. Deze constructie maakt de Proplus LP3 zeer modulair, zodat u uw industriële overkapping ook na verloop van tijd nog kan verplaatsen of upgraden.

Ik heb een project

luifel-voor-laadpallets-met-schuifregelaar

Evaluatie van uw project en een voorstel op maat

Of de overkapping nu geïnstalleerd moet worden in een publieke ruimte, een industriezone of een opslagloods, onze ontwerpafdeling evalueert alle vereisten en omgevingsfactoren en komt met een voorstel waarbij asafstanden, doorgangen en het aantal staanders optimaal berekend zijn.

Er bestaat ook een breed scala aan accessoires voor onze industriële overkappingen : sprinklersystemen, elektriciteitsvoorzieningen, systemen voor opvang van regenwater of zelfs integratie van toegangsmiddelen (balustrades, poorten, overlopen, enz.).

Ik heb een project

Applications

Loading...