Buitenopslag van materialen op 2 dubbelzijdige draagarmstellingen met luifels

Opslaghal

De zelfdragende opslaghal is een voordelig alternatief vergeleken met de constructie van een nieuw gebouw : de hal wordt gemaakt op basis van onze zware rekken (pallet- of draagarmstellingen) en kan worden voorzien van een enkele of dubbele schuine overkapping en beplating van een of meerdere wanden, dit alles op maat om aan uw specifieke opslagbehoeften te voldoen.

  • fabricage-provost Fabricage Provost
  • ruimtebesparend Ruimtebesparend
  • maatwerk Op maat
  • normen-veiligheid Europese normen

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment OPBERGEN.

Informatie

Onze opslaghallen op basis van rekken

Onze opslaghallen worden gebouwd met Cantipro draagarmstellingen of Propal 3 palletrekken. Een combinatie van beide oplossingen is ook mogelijk, afhankelijk van goederen die u wil opslaan. Deze twee rekken voldoen ook aan de huidige Europese normen. Ze kunnen allebei worden uitgerust met overkappingen en beplating van de wanden om een volwaardige opslaghal te creëren, tegen lagere kosten dan de bouw van een conventionele hal.

Ik heb een project

dak-met-doorschijnend-zelfdragend

Een op maat gemaakt hallenproject

Met onze jarenlange ervaring in rekken en bedrijfsinrichting kunnen we u een passend antwoord bieden voor  de bouw van uw opslaghal. Wij beheersen alle facetten gaande van de structuur, de beplating, overkappingen, zelfs uitrusting als heftoestellen. Als uw opslaghal moet worden uitgebreid vanuit bestaande gebouwen, kunnen we ook de homogeniteit van de structuren garanderen (nieuwe dakbedekking, bekleding, regenwaterafvoer).

Onze ontwerpafdeling werkt een project op maat uit rekening houdend met de producten die u opslaat en de apparatuur waarmee u ze behandelt. De breedte van de doorgangen wordt berekend op de grootte uw toestellen. De overkappingen van onze opslaghallen kunnen worden uitgerust met transparante panelen voor meer lichtinval. De beplating kan worden voorzien van toegangsmiddelen zoals snelle roldeuren of draaideuren. Voorts installeren we in onze zelfdragende hallen ook elektrische voorzieningen, sprinklers en regenwateropvangsystemen.

Ik heb een project

houtopslag-zelfopslag-cantilever

Loading...