Roldeur in een magazijn

Flexibele roldeur

In industriële en logistieke omgevingen is een soepele, snelle doorgang met behoud van effectieve isolatie cruciaal voor de productiviteit en veiligheid.

Onze flexibele roldeuren bieden het perfecte antwoord op deze vereisten. Ontdek meer over de voordelen van onze industriële roldeuren, hun mechanismen, bedieningsopties en hun gebruik in verschillende sectoren.

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment INRICHTEN.

Informatie

Hoe een roldeur werkt

Flexibele oproldeuren bestaan meestal uit een soepel gordijn van een sterk materiaal, zoals PVC, dat zich rond een gemotoriseerde as aan de bovenkant van de deur wikkelt. Bij activering openen de deuren snel door zich op te rollen rond de as, en rollen ze op dezelfde manier af om te sluiten.

Dit type industriële deur is een uitstekende oplossing voor frequente toegang tot ruimtes die toch geïsoleerd moeten blijven

Sneloprolhouder_1

Toepassingen voor onze roldeuren

Productie in industriële gebouwen en magazijnen gaat gepaard met frequent in- en uitgaande werknemers en transportmaterieel. Om in uw werkruimtes een goede isolatie tegen kou, hitte en stof te behouden zonder die bewegingen te vertragen, zijn onze flexibele roldeuren de ideale oplossing.

Onze roldeuren zijn geschikt voor installatie binnen. Een gemotoriseerd oprolsysteem zorgt voor een snelle opening. Dit betekent dat u bepaalde delen van uw gebouw kunt isoleren zonder een snelle doorstroming te belemmeren. Daarom worden snelle roldeuren aanbevolen voor zones met veel in- en uitgaand verkeer. Door het snel automatisch oprollen bij elke passage bespaart u veel tijd.

De deur wordt bediend met een drukknop of met een aanwezigheidsmelder. In het laatste geval is de deur uitgerust met een intelligent systeem dat precies op tijd opent voor elke doorgang en daarna automatisch sluit.

Onze roldeuren kunnen worden aangepast aan uw behoeften in alle industriële, logistieke en voedselverwerkende sectoren. Ze combineren robuustheid, snelheid, veiligheid en onderhoudsgemak.

Ik heb een project!

Loading...