Sneloprolhouder_1
Onze oplossing

Industriële en tertiaire deuren

Industriële poorten zijn essentieel voor een goed beheer van goederenstromen, het afschermen van ruimtes, het garanderen van veiligheid en het verbeteren van de werkomstandigheden in verschillende omgevingen, zoals fabrieken, magazijnen, distributiecentra en productiefaciliteiten. Er zijn verschillende soorten industriële poorten, die elk voldoen aan specifieke behoeften, zoals strokengordijnen, flexibele pendeldeuren roldeuren en deuren om rekken af te sluiten.

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Flexibele strokengordijnen

Strokengordijnen bestaan uit PVC-strips die aan een draagrail hangen. Ze zorgen voor een vlotte doorgang voor personen, voertuigen en goederen en bieden tegelijk thermische en akoestische isolatie. Ze zijn ook transparant, zodat het zicht niet wordt belemmerd.

Dit systeem van flexibele strokengordijnen is bijzonder geschikt voor industriële, logistieke, agrarische en commerciële omgevingen, waar ze helpen om de verspreiding van stof, verontreinigende stoffen en lawaai onder controle te houden.

Ik heb een project!

PVC flexibele pendeldeuren

Flexibele pendeldeuren zijn openslaande deuren met 2 vleugels van soepel PVC die aan een frame zijn bevestigd. Ze zijn uitstekend schokbestendig en worden vaak gebruikt in productieruimten, magazijnen en afvalverwerkingsfaciliteiten. Ze kunnen handmatig worden geopend of mechanisch (door ertegen te drukken met de vorkheftruck), waardoor mensen en voertuigen zich snel en efficiënt kunnen verplaatsen. Ze kunnen semi-transparant of volledig transparant zijn, zodat het zicht niet wordt belemmerd.

Flexibele pendeldeuren zijn schokbestendig, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. De manier waarop ze opengaan zorgt ook voor een betere thermische en akoestische isolatie dan strokengordijnen.

Ik heb een project!

Automatische roldeuren

Roldeuren, ook wel snelloopdeuren genoemd, zijn industriële deuren die ontworpen zijn om snel te openen en te sluiten. Ze bestaan uit een flexibel gordijn van bestendig materiaal, zoals PVC, dat zich rond een gemotoriseerde stalen as aan de bovenkant van de deur wikkelt. Roldeuren zijn ideaal voor drukbezochte ruimtes.

Ze maken beweging van de ene ruimte naar de andere mogelijk zonder dat er druk nodig is, omdat er geen contact is tussen de deur en mensen of apparatuur. Ze bieden ook een betere warmte-isolatie, omgevingscontrole en geluidsreductie dan strokengordijnen of pendeldeuren, waardoor ze de voorkeur genieten in de voedingsindustrie en andere omgevingen waar asepsis (het elimineren van besmettingen) en controle van de koudeketen vereist zijn.

Ik heb een project!

Deuren voor rekken

Stellingdeuren bieden beveiliging voor gevoelige of waardevolle producten. Ze zijn eenvoudig te installeren en staan los van de stellingen.

Er zijn 2 soorten deuren beschikbaar voor uw zware rekken : openslaande deuren of dubbele schuifdeuren :

  • Openslaande deuren zijn eenvoudig te installeren en hebben geen deurpost bovenaan, voor gemakkelijke toegang tot de opgeslagen producten
  • Dubbele schuifdeuren zijn erg handig in smalle gangpaden. De horizontale dwarsbalk zorgt voor de stevigheid van de structuur en zorgt ervoor dat de deuren vlot opengaan

Ik heb een project!
Loading...