Buitenopslag van materialen onder draagarmstellingen met lichtdoorlatende luifels
Onze oplossing

Opslaghal

Opslaghallen worden gebruikt om producten en goederen voor langere tijd op te slaan, in tegenstelling tot logistieke platforms, die eerder ontworpen zijn voor tijdelijke opslag en verzending. Met onze jarenlange ervaring in opslag en bedrijfsinrichting kunnen we u een reeks opslaghallen en zelfdragende constructies aanbieden die aan uw opslagbehoeften voldoen, gemakkelijk aanpasbaar en uitbreidbaar.

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Onze zelfdragende bouwoplossingen

Of u nu materialen, gepalletiseerde goederen of zware of lichte industriële producten moet opslaan, wij kunnen u zelfdragende bouwoplossingen bieden die 30% tot 50% minder kosten om te bouwen. Onze opslaggebouwen, die gebaseerd zijn op onze Propal 3 rekken en draagarmstellingen voor zware lasten, zijn modulair, aanpasbaar, demonteerbaar en aanpasbaar aan alle soorten activiteiten. We kunnen u ook oplossingen bieden om uw bestaande opslaggebouwen uit te breiden of om uw voorraden en productieruimten buiten onder afdaken te plaatsen.

Ik heb een project
dak-met-doorschijnend-zelfdragend

de structuur van uw opslaghal

Bouwstructuur

Opslaghallen kunnen in verschillende materialen en structuren worden gebouwd: massief of gelijmd hout, gewapend beton voor constructies of gegalvaniseerd staal zoals in het geval van onze zelfdragende gebouwen. Door zware stalen stellingen te gebruiken voor de structuur van een gebouw kan u eenvoudig nieuwe opslagruimte creëren, zelfs constructies van grote hoogte. Onze zelfdragende gebouwen kunnen allemaal worden uitgerust met verschillende soorten beplating en overkappingen, terwijl ze toch voldoende sterk blijven om zware en lange lasten (hout, gepalletiseerde goederen, enz.) op te slaan.

Operator verplaatst hout dat hoog is opgeslagen op draagarmstellingen met een elektrische pallettruck

Goederenbehandeling en toegang

De opslagoplossing in uw hangar of magazijn moet aangepast zijn aan de goederen die u er wil opslaan en aan uw behandelingsapparatuur. Met onze jarenlange ervaring in opslag en stellingen kunnen we u de zelfdragende stellingenoplossing bieden die het beste bij uw goederen past : zware draagarmstellingen voor de opslag van hout en profielen, palletstellingen voor gepalletiseerde goederen, haspelstellingen voor uw materialen, enzovoort.

Dankzij de metalen structuur van onze gebouwen en hun modulariteit kunnen we ook enkel- of dubbelzijdige stellingen aanbieden met brede gangpaden om de doorgang van de grootste goederenbehandelingsapparatuur te vergemakkelijken. Er kunnen ook sprinklersystemen worden geïnstalleerd om te voldoen aan alle brandvoorschriften en om de opgeslagen producten te beschermen.

Zelfdragende opslagloods voor lange ladingen met houten dak en gevelbekleding

Beplating, overkapping en landschappelijke integratie

De beplating en dakbedekking van uw gebouw dienen natuurlijk om de goederen die u opslaat te beschermen, maar soms moeten ze ook voldoen aan landschapsvereisten, bijvoorbeeld bij het creëren van nieuwe opslagruimtes die toegankelijk zijn voor het publiek (bouwmarkten, voertuigopslag, enz.).

Voor onze opslaggebouwen kunnen we verschillende soorten beplating aanbieden die passen bij uw eisen en bestaande installaties, maar ook bij de klimatologische omstandigheden. Onze ontwerpafdeling houdt rekening met blootstelling aan wind, weer en sneeuw. Onze overkappingen en beplating kunnen worden gemaakt van verschillende soorten plaatstaal en kunnen transparante elementen bevatten die licht door de hangar of het magazijn laten dringen.

Constructie van een zelfdragend gebouw op metalen rekken met plaatstalen bekleding en dak

Montage en inspectie van uw installatie

Onze speciaal hiervoor opgeleide teams monteren onze opslagmogelijkheden over heel België. Tijdens het volledige project ondersteunt onze regioverantwoordelijke u bij de voorbereidende fasen en de administratieve procedures.

In overeenstemming met de Europese normen inspecteren we, indien u dit wenst, uw installatie ook om de 12 maanden. Na deze inspectie krijgt u een schriftelijk rapport met opmerkingen en actievoorstellen om de veiligheid van uw installatie op lange termijn te garanderen.

Ik heb een project !

Loading...