Gedeelde werkplekken binnen een platformkantoor

Verwijderbare kantoorwand

Nood aan een reorganisatie van uw werkplek ? Ontdek de voordelen van onze modulaire en verwijderbare kantoorwanden. Ze zijn eenvoudig te installeren en te demonteren en kunnen volledig worden aangepast aan uw gebouw en behoeften. Een ontspannings- of overlegruimte creëren, een co-working plek of vergaderruimte inrichten, dit alles maakt deel uit van een doordachte kantoorindeling. Met M85 scheidingswanden kan u dit soort ruimtes snel inrichten en bovendien factoren als lawaai en storing uitschakelen. 

 • eco Voordelig
 • maatwerk Op maat gemaakt
 • eenvoudige montage Eenvoudige montage

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment INRICHTEN.

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Informatie

Wat is een modulaire kantoorwand ?

Een modulaire kantoorwand is een wand, zonder of met beglazing, die kan worden gebruikt om een ruimte op te delen in meerdere kleinere ruimtes. Hij wordt gebruikt in alle sectoren. Meerdere panelen met standaardmaten kunnen gecombineerd worden om de gewenste afmetingen te verkrijgen. Modulaire scheidingswanden zijn eenvoudig te monteren en kunnen gebruikt worden om ruimtes in te richten zonder dat er bijgebouwd hoeft te worden. Het is een praktische en budgetvriendelijke oplossing.

Ik heb een project

Provost_IGrec_20210217_040@ACHphoto

Waarom een modulaire wand installeren?

Er zijn veel redenen om modulaire scheidingswanden te installeren: om een betere akoestische omgeving te creëren, om het welzijn van de werknemers te verbeteren en, last but not least, om gemakkelijk ruimtes anders in te richten.

Een betere geluidsomgeving

Kantoortuinen kunnen een storende geluidsomgeving creëren voor uw werknemers. Door scheidingswanden te installeren kan u het lawaai van telefoongesprekken en gesprekken aanzienlijk verminderen. Afhankelijk van hun akoestische eigenschappen kunnen scheidingswanden indien nodig ook volledige vertrouwelijkheid garanderen.

Het welzijn van werknemers verbeteren

Modulaire scheidingswanden kunnen op verschillende manieren bijdragen tot een aangenamere werkomgeving. Ten eerste kunnen ze worden gebruikt om zowel gemeenschappelijke ruimtes (vergaderzalen, ontspanningsruimtes) als individuele ruimtes (aparte kantoorruimtes) te creëren. Glazen scheidingswanden maken visuele communicatie tussen werknemers mogelijk en laten licht binnen, waardoor de werkomgeving aangenamer wordt. 

Pas uw ruimte eenvoudig aan

Dankzij modulaire kantoorwanden, die bestaan uit verwisselbare elementen die kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd, kunt u uw werkruimte eenvoudig aanpassen aan uw behoeften en de ontwikkeling van uw bedrijf. U kunt uw kantoor dus opnieuw uitvinden wanneer dat nodig is. Tot slot hoeft u niet te lijden onder het ongemak dat meestal gepaard gaat met bouwwerkzaamheden. U kunt uw lay-out veranderen zonder uw activiteiten te onderbreken door bijvoorbeeld ingrepen zone per zone door te voeren.

Ik heb een project

Kenmerken van onze modulaire scheidingswanden

 • Frame van de scheidingswand : geëxtrudeerd aluminium, met verstelbare beugels verbonden met de staander en de dwarsbalk
 • Panelen van 12 mm spaanplaat of gipsplaat die op het frame vastgeklikt worden d.m.v. glaslatten
 • Isolatie : glaswol of rotswol (dikte 45 mm) verwerkt in de kern van de wand
 • Afwerking : aluminium afdeklijsten vastgeklikt aan het frame, geanodiseerd, gelakt wit 9010, gelakt grijs 7016 of volgens RAL-kleurenpalet; glanzend, mat of met structuur
 • Verbinding vloer : samengesteld uit een geanodiseerde aluminium rail of gelakt wit 9010, gelakt grijs 7016 of volgens het RAL-kleurengamma; glanzende, matte of gestructureerde afwerking
 • Deuren : massief laminaat of met oculus, met beglazing (type Clarit) of met gedeeltelijke of volledige beglazing in een aluminium frame
 • Verwijderbaar, omkeerbaar aluminium frame met geluidsisolatie. Verstelbare en verwijderbare aluminium scharnieren
 • Spiegelglas : 5 tot 8 mm dik met trillingsdempende afdichting. Enkele, dubbele of gelaagde (STADIP) beglazing
 • Accessoires: loket, schuiframen, lamellen

Ik heb een project

Tips & advies
Stéphane
"

"Personaliseer uw gemeenschappelijke ruimtes en richt uw kantoren optimaal in dankzij de verplaatsbare scheidingswanden van Storacon. Er is een ruime keuze aan kleuren en aluminium afwerkingen (deuren, tapijt- of PVC-tegels). Onze scheidingswanden kunnen ook worden gecombineerd met een PROPLUS LP3-tussenvloer."

"
Stéphane, provoost-expert
Loading...