Op maat gemaakte pallet voor de opslag van Bridgestone banden

Pallets op maat voor de industrie

Bogend op 60 jaar ervaring als ontwerper en fabrikant van opslagoplossingen, maken we met ondersteuning van onze ontwerpafdeling uw pallets volledig op maat, aangepast aan de producten die moeten worden opgeslagen of behandeld. Ontdek onze palletoplossingen voor de industrie en optimaliseer de ruimte in uw fabriek of werkplaats, efficiënt en veilig.

  • Groep 7024 Montage door onze teams
  • Groep 7025 Op maat gemaakt
  • Groep 7027 Veiligheidsnormen

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment BEHANDELEN.

Productie van industriële pallets

Onze pallet voor opslag van tweewielers

Deze pallet werd gerealiseerd volledig op maat van een klant. Onze ontwerpafdeling hield hierbij rekening met zijn specifieke behoeften op het vlak van afmetingen, de goederen die hij wou opslaan en welk gebruik hij van de pallet wou maken.  Zo kwamen we tot een oplossing waarbij behandeling, opslag en transport van de tweewielers op de meest efficiënte manier kon verlopen, met inachtneming van de geldende veiligheidsnormen in de sector.

De op maat gemaakte palletoplossing leverde onze klant meerdere voordelen op ::

  • Meer opslagcapaciteit op de vloer
  • Procesverbetering met hogere kwaliteit en meer veiligheid
  • Eliminatie van niet-retourneerbare verpakkingen
  • Hogere laadsnelheid

Heeft u een vraag over opslag van gemotoriseerde tweewielers ? Neem contact op met ons en vindt de unieke pallet op maat die volledig aan uw behoeften voldoet.

Ik heb een project

Pallet voor scooteropslag

Onze pallet voor opslag van banden

Het is niet eenvoudig om banden op een efficiënte manier op te slaan. Ten eerste hebben zij een groot volume en nemen zij veel plaats in beslag. Bovendien moeten zij worden opgeslagen onder de juiste omstandigheden op het vlak van temperatuur en luchtvochtigheid, zodat er geen slijtage optreedt. En ook vervorming en beschadiging van de banden moet te allen tijde voorkomen worden.

Onze ontwerpafdeling maakte een pallet op maat voor verticale opslag van banden die u heel wat ruimte kan doen besparen. Deze pallet is innovatief dankzij haar neerklapbare voorzijde (voor vlotter laden en lossen) en dankzij de draagvlakken van textiel waarop de banden rusten (voor opslag zonder vervorming). De pallet is bovendien uitgerust met wielen waardoor u ze gemakkelijk kan verplaatsen. Kortom, onze pallet op maat voor bandenopslag is praktisch en efficiënt en het ideale opslagmiddel voor magazijnen, garages en bandencentrales.

Bent u op zoek naar een oplossing voor bandenopslag ? Vraag vrijblijvend een offerte.

Ik heb een project

Pallet voor bandenopslag

Onze pallet voor opslag van roestvrij plaatstalen schijven

In dit specifieke geval zocht onze klant een oplossing om roestvrij plaatstalen schijven tijdelijk op te slaan vooraleer ze om te kunnen vormen tot snelkookpannen en steelpannen. Onze ontwerpafdeling en afdeling material handling realiseerden een pallet op maat waarin compacte opslag, een vlotte doorstroming van de goederen en een efficiënte aanlevering bij het productieproces centraal stonden.

De bijzondere kenmerken van deze pallet :

- een kantelend laadvlak

- en V-vormige steunen die de stapels schijven op hun plaats houden

- een docking station in de nabijheid van de productielijn

Zodra de pallet in het docking station ingevoerd wordt, treedt een kantelmechanisme in werking waardoor de schijven verticaal komen te liggen. Een automatisch zuignapsysteem brengt de schijven vervolgens een voor een over naar de stansmachine voor bewerking.

Ik heb een project

Pallet voor het opslaan van plaatschijven

Loading...