manurack uitwendig aanpasbaar transportpallet uitzicht 3/4

Aanpasbare handling pallet

Als fabrikant en ontwerper van opslagoplossingen voor magazijnen kunnen wij u pallets aanbieden met afmetingen die volledig aan uw producten aangepast zijn. Heeft u specifieke producten om op te slaan of te behandelen, pols bij ons voor een oplossing op maat.

Met onze standaardpallet als basis, in nauw overleg met de klant en bogend op haar expertise, gaat onze ontwerpafdeling op zoek naar de ideale oplossing om uw goederen op te slaan en te behandelen.

  • maatwerk Maatwerk
  • normen-veiligheid Veiligheidsnormen

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment BEHANDELEN.

Onze aanpasbare pallets

De aanpasbare pallet voor buitenopslag

Wil u goederen buiten opslaan ? Dan is onze Manurack pallet zeker een uitstekende prijsbewuste keuze. Met deze opslagoplossing bespaart u immers veel ruimte dankzij 3/1 stapeling. En met haar gegalvaniseerde afwerking is zij perfect weerbestendig. Dankzij een doordachte constructie is zij ook enorm stabiel. De stangen zijn verwisselbaar zodat u de pallet kan aanpassen aan de hoogte van de goederen. Voor lege retourtrajecten kan u de pallets demonteren zodat zij veel minder plaats in beslag nemen. Onze standaard Manurack pallet is verkrijgbaar in twee versies :

  • De enkele Manurack pallet, 1405 x 1030 mm, voor het opslaan van één standaardpallet per niveau
  • De dubbele Manurack pallet, 1840 x 1090 mm, voor de opslag van twee standaardpallets per niveau

Heeft u goederen die niet binnen deze afmetingen vallen ? Wij maken uw pallet volledig op maat en aangepast aan de afmetingen van uw producten. Neem contact met ons op voor een offerte !

Ik heb een project

oplossing_04 manurack pallets

De aanpasbare pallet voor binnenopslag

De Jumbo pallet is onze oplossing voor opslag binnen. Met haar laadvermogen van 1500 kg kunt u uw producten er in alle zekerheid in opslaan. Om ruimte te kunnen besparen bij lege retourtrajecten zijn de stangen verwijderbaar. De pallet is ontworpen voor intensief gebruik en heeft aan alle 4 zijden insteekbeugels voor vorken van heftrucks.

Standaard is onze Jumbo pallet voor binnenopslag verkrijgbaar in de afmeting 1545 x 1170 mm. Met dit formaat kan u standaardpallets van 1200 x 800 mm of 1200 x 1000 mm opslaan. We kunnen onze Jumbo pallet ook aanpassen aan uw goederen en een pallet creëren met specifieke afmetingen. Maak hiervoor een afspraak met een van onze regioverantwoordelijken.

Ik heb een project

P1020387

Volledig aanpasbare stapelpallet met stangen

Dit type pallet op maat kan volledig worden aangepast aan uw behoeften en de opgeslagen producten. Er zijn 3 soorten bodems beschikbaar in de formaten 1200 x 1000 of 1200 x 800 mm.

  • Een bodem in buisconstructie voor opslag van standaardproducten
  • Een met hout beklede bodem voor kleinere producten die extra steun nodig hebben
  • Een met verzinkt plaatstaal beklede bodem, die bijvoorbeeld kan worden gebruikt voor verpakkingen met vloeistoffen (die vlekken kunnen veroorzaken op een conventionele houten bodem)

Na de keuze van de bodem bepaalt u de hoogte van de stangen op basis van de omvang van de producten die u wil opslaan. Om de goederen op hun plaats te houden, kan u ook voor zijwanden opteren in buisconstructie of geroosterd, afhankelijk van de grootte van de producten.

Ik heb een project

Onze producten online

Onze visie op het aanpasbare pallet

Storacon maakt deel uit van het Franse Provost Group, ontwerper en fabrikant van opslagmogelijkheden, met ruim 60 jaar ervaring in bedrijfsinrichting. Maar ook uw pallets kunnen wij dus op maat aanbieden. In overleg met onze ontwerpafdeling zorgen wij voor een oplossing die specifiek is aangepast aan uw producten, zodat u ze gemakkelijk en veilig kunt opslaan.

Loading...