Houtopslag in een magazijn op hoge draagarmstellingen

Draagarmstelling voor houtopslag

Onze draagarmstellingen zijn bijzonder geschikt zijn voor opslag van hout, ongeacht het volume of het gewicht. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Onze Cantipro draagarmstelling is ook gemakkelijk aanpasbaar en kan anders geconfigureerd worden als uw opslagbehoeften veranderen.

  • fabricage-provost Fabricage Provost
  • bedrijfsklaar Bedrijfsklaar
  • maatwerk Op maat

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment OPBERGEN.

Informatie

Optimaliseer houtopslag met Cantipro

Een draagarmstelling is een budgetvriendelijke oplossing voor houtopslag. Met een draagvermogen van meer dan 1000 kg per arm is ze ideaal voor de opslag van zowel rondhout als constructiehout. Ze kan ook worden gebouwd met extra hoge kolommen voor meer dan 7 niveaus, waardoor u meer ruimte overhoudt op grondniveau.

Voor buitenopslag kunnen onze Cantipro-rekken worden uitgerust met een overkapping om het opgeslagen hout te beschermen en een goede vochtigheidsgraad te behouden, en met beplating van de zij- en achterwand om het hout optimaal te beschermen bij slecht weer. Onze zelfdragende draagarmstellingen zijn ook een betaalbaardere oplossing vergeleken met de constructie van een nieuw opslaggebouw.

Ik heb een project

ruw-houten-opslag-rek-cantilever

Cantipro, een modulaire draagarmstelling

Onze Cantipro-structuur bestaat uit 4 basiselementen die het gemakkelijk maken om de installatie in de loop van de tijd aan te passen en te laten evolueren :

  • De sokkel zorgt voor de stabiliteit van de stellingen met zijn dubbele verankering in de grond en kan ook worden gebruikt als opslag op grondniveau.
  • De kolommen zijn gemaakt van 2 Sendzimir gegalvaniseerde stalen profielen die aan elkaar geklonken zijn, waardoor. Door de galvanisatie zijn ze geschikt voor buitenopslag. De niveaus zijn verstelbaar per stap van 75 mm, waardoor de armen eenvoudig kunnen worden aangepast aan de hoogte van de goederen die u wil opslaan.
  • De armen, die met zelfborgende wiggen aan de kolommen zijn bevestigd, kunnen eenvoudig over de kolom worden verplaatst en zijn verkrijgbaar in 8 lengtes van 400 tot 2000 mm.
  • De gegalvaniseerde schoren zijn aan de kolommen bevestigd door middel van beugeltjes die gemakkelijk te demonteren en te monteren zijn.

Ik heb een project

Loading...