Gondels en displays geïnstalleerd om tuingereedschap te tonen in een bouwmarkt

Winkelinrichting

Schenk uw klanten een onvergetelijke winkelervaring met onze winkelrekken en opslagrekken voor winkels. Wij bieden u een inrichting op maat voor uw verkoopruimte, aangepast aan alle activiteitensectoren, naast opslagoplossingen en professionele apparatuur speciaal ontworpen om uw reserves beter te kunnen beheren en uw producten aantrekkelijker te presenteren. Vertrouw op onze expertise om uw verkoopruimte te optimaliseren.

  • maatwerk Op maat gemaakt
  • tijdsbesparing Bespaart tijd

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Informatie

Winkelrekken en accessoires voor een optimale presentatie

Onze Promag 3 winkelrekken, verkrijgbaar in enkel- of dubbelzijdige versies, zijn zeer modulair en kunnen worden aangepast aan alle soorten winkels. Met hun vele opties en accessoires, zoals kantelbare schappen, displaywanden, draadmanden, blister- en etikethouders, kunt u uw verkoopruimte inrichten zoals u dat wenst. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen en dankzij het modulaire montagesysteem kunt u schappen creëren van welke lengte ook, zonder beperkingen.

Onze gondels om online te kopen

Inrichting op maat voor verschillende activiteitensectoren

Storacon begeleidt u graag bij de inrichting van uw winkels in welke sector dan ook, voedingszaken, supermarkten, doe-het-zelf-zaken, kleding- of textielwinkels, groothandels ... Ons team van experts werkt nauw met u samen om uw specifieke behoeften te begrijpen en oplossingen te bieden die zijn aangepast aan uw omgeving en activiteit. Dankzij onze expertise in winkelinrichting kunnen we u helpen een aantrekkelijke, functionele omgeving te creëren waarin uw klanten de mooi gepresenteerde producten gemakkelijk kunnen terugvinden.

schema-3D-winkels-GSB

Onze opslagoplossingen en professionele uitrusting zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke sector :

  • Onze lichte rekken en winkelrekken zijn geschikt voor producten die met de hand worden aangevuld; de lichte rekken kunnen worden aangepast en een aangepaste bekleding krijgen voor gebruik in verkoopruimtes.
  • Onze zware rekken, rekoplossingen met overkapping en zelfdragende constructies zijn een uitstekend hulpmiddel om uw reservevoorraden optimaal op te slaan en te beheren. 
  • Onze mobiele en dynamische oplossingen, die zowel op onze zware rekken als onze legbordstellingen kunnen worden toegepast, zijn een uitstekend hulpmiddel om uw opslagruimte efficiënt te gebruiken en uw orderverzamelactiviteiten te vergemakkelijken.
  • Met onze tussenvloeren voor opslag of publieke ruimtes kan u de oppervlakte van uw gebouwen optimaal benutten om nieuwe verkoop- of opslagruimtes te creëren.
  • Ons uitgebreide assortiment professioneel meubilair past zowel in uw opslagruimtes als uw verkoopruimtes.

Onze vorkheftrucks, palletwagens, stapelaars, heftafels, magazijnwagens en steekwagens kunnen worden aangepast aan de producten en goederen die u moet behandelen, zodat u gemakkelijker de rekken kan aanvullen.

Ik heb een project

schema-3d-zones-voorraad-GSB

Loading...