tegeltableau-gsb

Tegels en parket opslaan en presenteren

Ontdek onze tegeldisplays voor alle retail omgevingen, waaronder speciaalzaken en doe-het-zelf-markten. Onze innovatieve oplossingen zorgen voor een optimale presentatie van uw producten, maken het eenvoudiger om uw verkoopruimte te organiseren en passen zich aan uw specifieke behoeften aan.

  • personalisatie Aanpasbaar
  • robuust Robuust
  • maatwerk Op maat gemaakt

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment OPBERGEN.

Informatie

Voordelen van onze oplossingen voor tegeldisplay

Dankzij onze jarenlange ervaring in de productie van rekken en opslagmogelijkheden kunnen we u oplossingen bieden waarmee u zowel tegels kan opslaan als ze presenteren in de winkel. 

Onze tegeldisplays zijn ontworpen voor alle soorten bedrijven, van speciaalzaken tot doe-het-zelf-supermarkten. Dankzij hun modulaire opbouw kunnen ze worden aangepast aan de beschikbare ruimte en uw specifieke behoeften.

Ik heb een project

rekken-tegels-parket-GSB

Onze displays voor in handelszaken

  • Tegeldisplay voor de binnenruimte van tegelzaken en bouwmarkten : creatie van een volledig modulaire display om tegels uit te stallen in doe-het-zelfzaken, een flexibele oplossing die kan worden aangepast aan uw verkoopruimte. Zo kan u probleemloos een gedeelte van de rekken aanpassen door bijvoorbeeld een displaystandaard toe te voegen, in dit geval om een selectie van plinten en sierlijsten te presenteren.
  • Tegeldisplay voor de buitenruimte van tegelzaken of bouwmarkten : ons Propal+ rek is de ideale oplossing voor gespecialiseerde tegelzaken, dankzij zijn doordachte structuur en hoogwaardige kwaliteit is het bijzonder duurzaam en geschikt voor alle soorten en maten tegels.
  • Parketdisplay voor parketzaken en bouwmarkten : een display voor parket op basis van een middelzwaar rek met palletopslag in het onderste gedeelte, perfect geschikt voor bouwmarkten. Het heeft 3 displayniveaus en een POS-strip bovenaan die gemakkelijk aangepast kan worden als het assortiment verandert of uw verkoopruimte opnieuw moet inrichten.
  • Tegeldisplay op rails : display ontworpen om uw tegels het best tot hun recht te laten komen en tegelijkertijd de voorraad te verbergen en de opslag te verbeteren. Een mooie vormgeving en toch handig om te kunnen picken.

Ik heb een project

Loading...