Palletrekken

Een veilige en efficiënte manier om palletten en zware goederen op te slaan ? Bekijk snel onze oplossingen, zowel statisch als dynamisch : gewone palletrekken, push-back, shuttle … Ontworpen en goedgekeurd volgens de meest recente Europese normen en met ruim toebehoren (grenenhouten bekleding, roosterlegborden, haspelhouders, gaaswanden, stijlbeschermers ...

Rekken voor opslagplaatsen

Voor een optimaal gebruik van uw opslagruimte, kies voor een Storacon palletrek

De installatie van palletrekken is bij Storacon altijd het resultaat van een grondig onderzoek en een persoonlijke begeleiding door een van onze experts. Naargelang de lasten, het aantal referenties, het formaat van de verpakking, de rotatiesnelheid van de producten, de picking toestellen en de aard van de op te slagen goederen, zal Storacon u de meest geschikte oplossing voorstellen voor de opslag van palletten of zware goederen.

 

Welk type palletrek kiezen ?

Het statische palletrek is de klassieke versie samengesteld uit ladders en liggers. Het wordt aangeboden in 2 opstellingen :

  • De enkelzijdige palletrekken zijn opslagrekken met 1 toegankelijke zijde, de andere zijde wordt gewoonlijk met de rug tegen de muur opgesteld.
  • De dubbelzijdige palletrekken zijn samengesteld uit 2 opslagrekken, rug aan rug en met elkaar verbonden door een afstandsligger. Deze rekken zijn toegankelijk aan weerszijden.
 

Een inrijstelling is ideaal om grote aantallen palletten van een beperkt aantal referenties op te slaan.

Met de carrier-pushback opslagmethode kan u 2 tot 6 pallets per niveau opslaan. De pallets worden hierbij op een onderstel geplaatst en daarna voortgeduwd in het rek.

Hoge densiteit opslag met pendelsysteem, ook shuttle genoemd, vereenvoudigt het laden en lossen, aangezien de heftruckchauffeur niet in de installatie zelf moet rijden.

Dynamische stellingen op zwaartekracht zijn geschikt voor goederen met regelmatige rotatie (LIFO of FIFO), met groot volume en een beperkt aantal referenties. Ze leveren plaatswinst op door de beperking van het aantal gangpaden en een sterke concentratie van de opgeslagen goederen.

 

Vraag het aan Storacon, de specialist van de industriële stellingen

Het uitgebreide gamma Storacon palletrekken kan nog worden aangevuld met talloze accessoires die de veiligheid van uw personeel garanderen, de picking vereenvoudigen en uw metalen rekken beschermen.

Loading...