Metalen platform uitgerust met kartonnen transportbanden in een magazijn
Tussenvloer voor opslag

Industriële metalen loopbrug

Ontdek onze op maat gemaakte industriële loopbrugoplossingen voor toegang of evacuatie in industriële omgevingen. Gebaseerd op de metalen structuur van onze Proplus LP3 tussenvloeren, kunnen onze metalen loopbruggen worden gebouwd tot grote hoogtes met lange overspanningen en kunnen ze ook worden gebruikt om transportbanden te ondersteunen. Een systeem ontworpen volgens Eurocode III normen, in overeenstemming met DTU 51.3, EN1090 gecertificeerd en CE gemarkeerd.

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Technische details

Proplus LP3 industriële tussenvloeren en loopbruggen

Onze Proplus LP3 op maat gemaakte metalen tussenvloeroplossing is een modulair, schaalbaar systeem. Alles wat u nodig hebt om een tussenvloer te bouwen zijn 4 stalen basiselementen : staanders die de last dragen, primaire liggers vastgebout aan de staanders, secundaire liggers vastgebout aan de primaire liggers en een bekleding naar keuze van hout, rooster of plaatstaal. Het voordeel van de staanders van onze Proplus LP 3 loopbruggen en tussenvloeren is dat ze niet uitgelijnd hoeven te worden, waardoor rekening kan worden gehouden met alle beperkingen in uw beschikbare ruimte.

Proplus LP3 metalen loopbruggen kunnen zowel worden gebruikt om gangpaden te creëren boven uw transportbanden of werkzones, als om de transportbanden zelf te ondersteunen. De gegalvaniseerde stalen structuur is perfect geschikt voor industriële omgevingen en kan eenvoudig worden uitgebreid of verplaatst.

Trappen en leuningen op maat

Wij kunnen u helpen met uw volledige industriële loopbrugproject en bieden u trappen, treden en leuningen die voldoen aan de geldende voorschriften :

  • steektrappen verkrijgbaar met een helling van 34° of 45°, met rechtstreekse toegang, via een overloop of ingewerkt in de tussenvloer
  • draaitrappen met een doorgang van 600 of 800 mm
  • opstapjes met 2 tot 5 treden en een helling van 34 of 45 graden
  • borstwering met reling, asafstand en plinten conform de normen

We kunnen u ook oplossingen bieden die u helpen om goederen te laden of te lossen :

  • openslaande of schuifhekken met automatische terugloop en vergrendeling
  • kantel of plooihekken voor goederen op pallet
  • goederenliften om goederen over te brengen naar een ander niveau
  • glijgoten voor snelle overbrenging naar verpakkingsstations door zwaartekracht

Ik heb een project!

Loading...