Palletstellingen en een industrieel platform geïnstalleerd in een magazijn

Opslagrek voor magazijn

Onze Propal 3 palletstellingen werden getest volgens de Europese normen EN15512 en EN15620. Ze zijn geschikt voor opslag van zware goederen. 

Hun voorganger, de PROPAL + palletstellingen, zijn geschikt voor lasten tot 6 ton per opslagniveau. 

Voor de opslag van uw middelzware goederen is onze Prorack + oplossing ideaal. Modulair in diepte, lengte en hoogte kunnen we precies op maat ontwerpen in samenwerking met onze ontwerpafdeling.

Al onze rekken kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften, zodat u optimaal gebruik kan maken van de beschikbare opslagruimte in uw magazijn. 

  • Groep 7024 Montage door onze teams
  • Groep 7064 Accumulatie mogelijk
  • Groep 7025 Op maat gemaakt
  • Groep 7027 Veiligheidsnormen

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment OPBERGEN.

Informatie

Zware goederen opslaan in een magazijn

Propal 3 stellingen zijn ontworpen en getest volgens de huidige Europese normen en bieden stevigheid, betrouwbaarheid en veiligheid. De jukken zijn om de 50 mm geperforeerd zodat u de niveaus nauwkeurig kan instellen. De liggers en de staanders zijn omkeerbaar voor maximale gebruiksvriendelijkheid en meer duurzaamheid. De gebruikte HLE-staalsoorten garanderen optimale kwaliteit en veiligheid.

Propal 3 palletrekken zijn verkrijgbaar in 10 dieptes en 28 jukhoogtes en kunnen tot 18 ton dragen (met een eerste niveau van 1500 mm vanaf de grond). Het gamma omvat ook een ruim assortiment accessoires, waaronder bekleding met vurenhout, roosters of plaatstaal, haspelsteunen, valbeveiliging en beschermnetten. Voor buitenopslag is er ook een gegalvaniseerde oplossing beschikbaar.

Propal 3 is een budgetvriendelijke oplossing voor veilige en efficiënte opslag van zware goederen in een magazijnomgeving. Wij geven u graag advies. Vraag vrijblijvend om een offerte.

Ik heb een project

Pallets opslaan op zware stellingen in een magazijn

Middelzware goederen opslaan in een magazijn

Prorack + is een industrieel rekkensysteem voor opslag van middelzware goederen. Het is ideaal om volumineuze goederen in uiteenlopende verpakkingen in op te slaan, gaande van postorderdozen en eurobakken tot tapijten en autobanden.

Beschikbaar in talloze afmetingen en gemakkelijk aanpasbaar (dankzij zijn omkeerbare staanders en niveaus die per stap van 50 mm kunnen worden ingesteld). Getest volgens de Europese norm FEM 10.2.02, een garantie voor kwaliteit en duurzaamheid.

Ik heb een project

Middelzware ladingen opslaan in een magazijn

Het belang van een goed ingericht magazijn ?

De juiste opslagoplossingen kiezen om uw magazijn mee uit te rusten is essentieel om uw logistieke stromen te optimaliseren. De rekken moeten zo goed mogelijk in de beschikbare ruimte passen en zo ingericht zijn dat u goederen gemakkelijk kan groeperen, identificeren en lokaliseren. Zo bespaart u tijd en wint u aan efficiëntie in de orderverwerking.

Het gebruik van geschikte rekken vermindert ook het risico op schade aan producten, omdat ze ordelijk en veilig worden opgeslagen. Stellingen kunnen ook bijdragen aan een beter voorraadbeheer, doordat de voorraadniveaus nauwkeurig kunnen worden bewaakt en productrotatie wordt vergemakkelijkt om veroudering te voorkomen. Het installeren van de juiste opslagoplossingen in een magazijn kan de efficiëntie van logistieke activiteiten en de klanttevredenheid aanzienlijk verbeteren.

Loading...