Opslag van hout en gepalletiseerde ladingen op buitenrekken met afdak

Overdekt buitenrek

Om goederen en producten gemakkelijker buiten op te slaan, hebben we een ruim aanbod van overkappingen en beplatingen voor rekken en stellingen. Het gemak waarmee ze geïnstalleerd kunnen worden en hun grote modulariteit maken onze overdekte buitenrekken tot een voordelige oplossing in vergelijking met de bouw van een compleet nieuw opslaggebouw.

  • maatwerk Op maat gemaakt
  • fabricage-provost Geproduceerd door Provost
  • montage-per-ploeg Montage door onze teams

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment OPBERGEN.

Informatie

Installatie en modulariteit

Onze overkappingen en beplatingen kunnen worden geïnstalleerd op alle soorten zware rekken, zoals onze Propal 3 palletstellingen of onze Cantipro draagarmstellingen. Deze gepatenteerde stellingen bieden een uitstekende weerstand tegen weer en wind en zijn gemakkelijk te combineren met vrijdragende gedeeltes. Ze stellen u in staat om zware of gepalletiseerde producten en langgoed (hout, profielen, enz.) buiten op te slaan en ze tegelijkertijd te beschermen tegen de elementen.

Er wordt ook altijd rekening gehouden met klimatologische factoren : referentiewindsnelheden, terreincategorie, sneeuwbelasting, enz. Waar de installatie zich ook bevindt, onze ontwerpafdeling realiseert voor u op maat een overdekte stellingoplossing die veilig is en voldoet aan alle geldende normen.

Onze overdekte stellingen zijn geschikt voor uiteenlopende sectoren, in het bijzonder voor handelaars in materialen en doe-het-zelfzaken. De modulariteit en lage kosten maken deze oplossing tot een ideaal alternatief voor de constructie van een nieuw gebouw.

Ik heb een project

dak-met-doorschijnend-zelfdragend

Beplatingen, overkappingen en accessoires op maat

Dankzij onze jarenlange ervaring in rekken en bedrijfsinrichting kunnen we u overdekte buitenrekken volledig op maat bieden. Dit betekent dat we onze rekken perfect kunnen inpassen in uw omgeving, of het nu om kleur gaat of gebruikte materialen.

Er bestaat ook een breed scala aan accessoires voor onze overkappingen : installatie van goten en systemen voor het opvangen van regenwater, integratie van transparante elementen in de overkapping voor een betere lichtinval, of de installatie van sprinklers en brandbeveiligingssystemen.

Ik heb een project

outdoor-storage-materialen-rack-cover-cantilever

Loading...