Magazijnbakje uit karton of polypropyleen

Bent u op zoek naar goedkope magazijnbakken voor de opslag van lichter materiaal, zoals onderdelen, schroeven, klemmen ? Bekijk dan onze magazijnbakken uit karton of uit polypropyleen. Ze worden ongevouwd geleverd en nemen zo weinig plaats in voor ze in gebruik genomen worden. Er is keuze uit verschillende modellen en mogelijkheden, bijvoorbeeld al dan niet stapelbaar.

Filtrer les produits
    Vanaf to

Losse onderdelen gemakkelijk opslaan en rangschikken met magazijnbakken in karton of polypropyleen.


De goedkoopste oplossing voor rangschikking van werkplaatsmateriaal als accessoires, hulpstukken.

  • Deze professionele magazijnbakken zijn voorgerild en dus gemakkelijk en snel in vorm te vouwen.
  • Ze zijn licht maar stevig, dankzij hun structuur van dubbelzijdig versterkt karton.
  • Ideaal voor opslag van losse onderdelen in werkplaatsen of opslagplaatsen, met hun diepte van 300 mm en verschillende breedtes.


Een diepte van 300 mm betekent dat zij perfect passen in onze metalen legbordstellingen Prospace+.

De kartonnen en polypropyleen magazijnbakken van Storacon worden plano geleverd en nemen dus weinig plaats in en zijn gemakkelijk op te slaan.

Al onze modellen kartonnen magazijnbakken bestaan ook in een vetafstotende uitvoering, behandeld met een speciale vernislaag die de weerstand tegen vocht en vetten verhoogt.

Een voorgedrukte markeerzone op de voorzijde vergemakkelijkt de organisatie en de rangschikking van uw verschillende bakken, door de lagere voorzijde heeft u een duidelijker overzicht over de inhoud en kan u er vlotter iets uithalen.

De magazijnbakken in polypropyleen van Storacon bestaan in 2 dieptes (280 en 380 mm) en verschillende breedtes. Zij zijn bestand tegen water, vetten en chemicaliën.

Met hun open handgrepen zijn onze stapelbakken in polypropyleen ideaal om gemakkelijk te transporteren en te behandelen, bijvoorbeeld met behulp van onze professionele magazijnwagens.

Door een speciaal profiel bovenaan kunnen deze polypropyleen stapelbakken efficiënt op elkaar gezet worden. Ook dit laatste type bak uit ons aanbod van polypropyleen bakken bestaat in verschillende formaten.

Voor een optimale ordervoorbereiding en picking heeft Storacon ook een volledig aanbod van plastic magazijnbakken Systembox.