Kartonnen magazijnbakken

Bent u op zoek naar goedkope magazijnbakken voor de opslag van lichter materiaal, zoals onderdelen, schroeven, klemmen ? Bekijk dan onze magazijnbakken uit karton of uit polypropyleen, en onze stapelbakken uit polypropyleen. Alle kartonnen of polypropyleen dozen worden plano (niet gevouwen) geleverd en met rillijnen. Er is keuze uit verschillende formaten en versies.

Kartonnen magazijnbakken

Kartonnen magazijnbakken zijn een goedkope oplossing voor picking of opslag van lichter materiaal, bijvoorbeeld plastic onderdelen of elektronische componenten. Zij worden plano (ongevouwen) geleverd en nemen dus weinig plaats vooraleer u ze in gebruik neemt. Al onze kartonnen magazijnbakken zijn voorgerild en dus gemakkelijk en snel in vorm te vouwen. Door de picking opening vooraan heeft u altijd een duidelijk overzicht van de inhoud en kan u vlot picken.

Dankzij hun structuur van dubbelzijdig versterkt karton zijn ze licht maar toch heel stevig en geschikt voor gebruik in werkplaatsen en opslagplaatsen. Met een diepte van 300 mm (in verschillende breedtes) passen zij perfect in onze Prospace + legbordstellingen.

Al onze modellen kartonnen magazijnbakken bestaan ook in een vetafstotende uitvoering, behandeld met een speciale vernislaag die de weerstand tegen vocht en vetten verhoogt. Een voorgedrukte markeerzone op de voorzijde vergemakkelijkt de organisatie en de rangschikking van uw verschillende bakken.

Polypropyleen magazijnbakken

De magazijnbakken in polypropyleen van Storacon bestaan in 2 dieptes (280 en 380 mm) en verschillende breedtes. Zij zijn bestand tegen water, vetten en chemicaliën.

Polypropyleen stapelbakken

Deze lichte maar toch heel stevige polypropyleen dozen zijn ideaal om lichter materiaal (schroeven, elektronische componenten, losse onderdelen) te ordenen of op te bergen. Met hun open handgrepen zijn zij gemakkelijk te transporteren en te behandelen. Door een speciaal profiel bovenaan zijn zij eenvoudig en efficiënt te stapelen.

Ook dit laatste type bak uit ons aanbod van polypropyleen bakken bestaat in verschillende formaten. Voor een optimale ordervoorbereiding en picking heeft Storacon ook een volledig gamma van plastic magazijnbakken Systembox.

Loading...