Metalen platform ter ondersteuning van een coworkingruimte in een levensmiddelenwinkel

Tussenvloer voor publieke ruimtes

Wilt u extra vierkante meters verkoopruimte zonder te hoeven bijbouwen ? Ontdek onze Proplus LP3 tussenvloer, EN1090 gecertificeerd en CE-gemarkeerd, die kan worden geïnstalleerd in alle soorten publieke omgevingen (hotels, restaurants, winkels, musea, enz.) om nieuwe commerciële ruimtes, een nieuwe opslagruimte of zelfs kantoren te creëren.

  • bedrijfsklaar Bedrijfsklaar
  • maatwerk Op maat
  • fabricage-provost Fabricage Provost
  • normen-veiligheid Veiligheidsnormen

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Informatie

Proplus LP3, onze tussenvloeroplossing voor publieke ruimtes

Ontdek onze tussenvloeroplossing voor publiek ruimtes : Proplus LP3 is een tussenvloer ontworpen volgens Eurocode 3 normen, voldoet aan DTU 51.3, EN1090 gecertificeerd en CE-gemarkeerd.

Het systeem is volledig modulair, de staanders hoeven niet te worden uitgelijnd en kunnen worden aangepast aan de specifieke kenmerken van uw gebouw. De structuur bestaat uit slechts 4 basiselementen (primaire en secundaire liggers, staanders en bekleding). Hierdoor kan ze snel gemonteerd worden, en zelfs na verloop van tijd gemakkelijk verplaatst of uitgebreid. 

Dankzij de modulaire structuur van Proplus LP3 kunnen we tussenvloeren voor publieke ruimtes op maat aanbieden, aangepast aan uw activiteit, de indeling van uw ruimte en het imago van uw merk of bedrijf. In nauw overleg bespreken we de toegangsmiddelen tot uw tussenvloer, de hellingsgraad van trappen, de hoogte van leuningen, rekening houdend met uw wensen op het vlak van vormgeving : verfkleur, afwerkingen en type bekleding.

Wij ondersteunen u van a tot z tijdens het verloop van het project, wij installeren en monteren en zien erop toe dat alles binnen de geldende normen valt.

Ik heb een project

Proplus LP3 metalen platform op twee niveaus met 3 trappen

Wat zijn de vereisten voor een tussenvloer voor publieke ruimtes ?

Er zijn een aantal beperkingen en normen waaraan u moet voldoen wanneer u een tussenvloer in een publiek toegankelijk gebouw installeert :

  • De gangpaden moeten de doorgang mogelijk maken voor een aantal mensen dat evenredig is met de capaciteit van het gebouw (aantal doorgangseenheden) en hen in staat stellen snel te evacueren.
  • Er moeten voorzieningen zijn voor de toegang van personen met beperkte mobiliteit (PBM), in het bijzonder toegangsmiddelen zoals trappen.
  • Het draagvermogen moet worden bepaald op basis van de opgeslagen goederen of de activiteiten op de tussenvloer.
  • Er moet rekening worden gehouden met de brandnormen, afhankelijk van de oppervlakte en plafondhoogte van uw lokalen.
  • Trap en tussenvloer moeten voldoen aan de veiligheidsnormen en voorzien van relingen om vallen te voorkomen.

Onze regioverantwoordelijken en ontwerpafdeling kunnen u informatie geven over al deze vereisten en de bijbehorende procedures, en zullen u ondersteunen tijdens uw hele project en bij het verkrijgen van uw bouwvergunning.

Raadpleeg de gids

Loading...