Materiaalopslag buiten, vooraanzicht, gemonteerd met draagarmstellingen voorzien van lichtdoorlatende luifels

Buitenopslag van bouwmaterialen

Buitenopslag van bouwmaterialen is cruciaal voor bouwbedrijven, doe-het-zelfzaken en speciaalzaken. Efficiënt beheer van buitenopslagruimte optimaliseert de kosten, verbetert de veiligheid en vergemakkelijkt de dagelijkse werkzaamheden.

Ontdek al onze oplossingen om deze ruimte te optimaliseren met onze Propal + rekken voor zwaar gebruik en ons Cantipro draagarmrek.

  • fabricage-provost Fabricage Provost
  • robuust Robuust
  • normen-veiligheid Veiligheidsnormen

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment OPBERGEN.

Informatie

Propal 3 en Cantipro, opslagoplossingen op maat voor buiten

Onze Propal 3 en Cantipro rekken voor zwaar gebruik zijn ideaal voor de opslag van materialen buitenshuis : hun gegalvaniseerde stalen constructie maakt ze uiterst robuust en duurzaam. Ze zijn modulair ontworpen en kunnen zowel in doe-het-zelfwinkels als voor opslag in logistieke magazijnen of op bouwmarkten worden gebruikt.

Propal 3, het veelzijdige palletrek

Propal 3 is een palletrek dat ontworpen is voor de opslag van zware of volumineuze producten, ideaal voor bedrijven met grote palletopslagbehoeften buitenshuis. Het is verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen en kan worden uitgerust met tal van accessoires om de opslag van uw materialen te optimaliseren (dynamische componenten, tussenschotten, enz.). Propal 3 is ontworpen met jukken met een capaciteit van 18 ton die gemaakt zijn van de beste HLE-staalsoorten (sterk torsiebestendig) en voldoet aan de huidige Europese normen (EN 15512 en EN 15620).

Cantipro, de draagarmstelling voor buitenopslag

Cantipro is een draagarmstelling speciaal ontworpen voor zware binnen- en buitenopslag. Ze is snel te installeren, budgetvriendelijk, aanpasbaar en schaalbaar. Cantipro is perfect geschikt voor de opslag van profielen en wordt ook geleverd met een breed assortiment accessoires voor de opslag van alle soorten andere materialen : roosters voor opslag van pallets of big bags, rails en steunen voor haspels.

Ik heb een project

TOPGUN 6012 werkplaats

Constructies met overkappingen en beplating

De overkappingen van onze Propal+ en Cantipro buitenrekken kunnen volledig worden afgestemd op de opgeslagen goederen en de vereiste breedte van de gangpaden. Voorts kunnen ook transparante panelen in de overkapping ingewerkt worden om lichtkoepels te creëren en voor natuurlijke verlichting te zorgen.

We bieden ook verschillende soorten beplating aan, voor een perfecte isolatie tegen de elementen en een optimale beveiliging van uw goederen.

Ik heb een project

Werkplaats-TOPGUN-6245

Loading...