Magazijnrekken

Een compleet gamma van metalen magazijnrekken voor professioneel gebruik in elk type werkplaats, voor opslag van producten in alle mogelijke afmetingen, vormen of verpakkingen, lichte tot halfzware, zoals bakken, dozen, gereedschap, onderdelen, kledij ... aan te vullen met talrijke accessoires naargelang het product dat u wilt opslaan (stang voor kleerhangers, roosterwanden, tussenschotten, lades, uitschuifbare legborden, scharnier- of schuifdeuren …). Richt uw werkruimte, magazijn of atelier professioneel in, contacteer Storacon op 056 77 58 21.

Magazijnrekken

Een compleet gamma van industriële magazijnrekken

In het Storacon gamma vindt u een oplossing  voor om het even welk type product u ook wil opslaan, ongeacht zijn gewicht, verpakking, vorm of aard. Onze metalen magazijnrekken kunnen lasten tot 1000 kg dragen per opslagniveau.

Kies uw type magazijnrek naargelang de draagkracht

PROSPACE + magazijnrekken zijn een uitstekende oplossing voor lichte lasten, tot 225 kg per opslagniveau.  Zij bestaan in twee uitvoeringen : in buisconstructie of in plaatstaal. PROSPACE + is modulair , dus makkelijk uibreidbaar of aanpasbaar. Dit metalen rek is ideaal voor opslag van plastic bakken, kleine onderdelen,  dozen …

PROTUB magazijnrekken bieden een alternatief voor opslag van lichte tot halfzware lasten, tot 300 kg per opslagniveau.  Deze metalen rekken worden gemonteerd zonder bouten of schroeven, zo eenvoudig dat een man alleen op een kwartier tot 25 lopende meter kan installeren.

Voor opslag van halfzware lasten, van meer dan 225 kg per niveau, kiest u best voor PRORACK + magazijnrekken, een oplossing die al meer gericht is op industriële activiteiten en samengesteld is uit liggers en ladders.

Magazijnrekken voor veelzijdig gebruik

De Storacon magazijnrekken voor lichte lasten dienen niet alleen om uw producten op te slaan maar ook om ze te presenteren, bijvoorbeeld in verkooppunten, of er toegang tot te krijgen, bijvoorbeeld voor de bevoorrading van werkposten in ateliers, of voor de orderverzameling in distributiecentra. Ontdek ons gamma standaard magazijnrekken klaar voor gebruik of raadpleeg onze specialisten voor een oplossing op maat.

Polyvalente en evolutieve opslagmogelijkheden

Dankzij ons uitgebreide gamma magazijnrekken kunnen wij op al uw vragen ingaan en, indien nodig, uw opslaginfrastructuur verder uitbreiden of perfectioneren. Accessoires speciaal gericht op bepaalde producten zoals kleerhangers voor kledingstukken of profielen voor bandenopslag, roosterwanden om uw waardevolle producten te beveiligen, lekbakken om te voorkomen dat chemische stoffen vrijkomen in de natuur, wanden, tussenschotten, lades voor een efficiënte indeling, uitschuifbare legborden, klap- of schuifdeuren voor een betere bereikbaarheid van uw goederen.

Loading...